maandag, mei 27, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieMeer dan 100 personen hebben eerste kerstnacht doorgebracht bij Politieacademie

Meer dan 100 personen hebben eerste kerstnacht doorgebracht bij Politieacademie

-

Does Travel - naar Suriname

Verschillende politie-eenheden hebben tijdens eerste kerstnacht meer dan 100 lockdown-overtreders aangehouden en overgebracht naar de hal op het terrein van de Politieacademie. Tot 3.30 uur zijn 142 overtreders overgebracht zegt politiewoordvoerder, inspecteur Rachel Deekman aan Waterkant. Onder hen bevonden zich ook 15 vrouwen.

Er is momenteel wederom sprake van een explosieve groei van het aantal coronabesmettingen in Suriname. In de afgelopen 24 uur is een patiënt overleden en zijn er 70 nieuwe besmettingen genoteerd. Het aantal actieve cases bedraagt nu 361.

De woordvoerder doet nogmaals een beroep op de samenleving om zich te houden aan de COVID-19-maatregelen waaronder de lockdown. De lockdown is nu dagelijks van 19.00 uur tot en met 05.00 uur.

De Surinaamse minister van Volksgezondheid Ramadhin zei vrijdag tegen Radio ABC dat er hard opgetreden zal worden tegen de lockdown-overtreders. “Als de situatie in Suriname maandag niet stabiel is volgt een total lockdown“, waarschuwde hij de bevolking woensdag.

opening
Fernandes Express
Passion in concert

6 REACTIES
 1. De hele wereld ligt ondersteboven. Dat is de bedoeling…

  Tussen nu en 2050 staat op het agenda dat de helft van de wereldbevolking moet zijn weggevaagd.

  Maar God slaapt niet.


  Maak melding
 2. De overtreders worden tekort vast gehouden, men zou deze mensen toch enkele dagen vast moeten houden om de ernst van de situatie te benadruken.
  Nu worden om 5 uur weer deur uitgegooit en staan ze de avondt weer op de straat zonder vrees voor represailles dat is geen goede zaak toch


  Maak melding
 3. Randy Crawford heeft er een nummer over geschreven…streetlife.
  De surinaamse versie, waka-waka nanga hossel moet nog uitkomen.
  De surinaamse politie is veel te soft. een fikse boete heeft geen zin omdat je van een kale kip niet kan plukken, maar van 3 dagen vastzetten met water en brood zullen ze ongetwijfeld leren.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES