Vijf nieuwe COVID-19 besmettingen in Nickerie, nog nooit zo veel tegelijk

6
covid-19 coronavirus test

In Nickerie zijn er de afgelopen 24 uur vijf positieve COVID-19 gevallen bij gekomen. Er waren al drie actieve gevallen waardoor het totaal aantal actieve gevallen in het rijstdistrict is gestegen naar acht. Medici in het westen van Suriname maken zich zorgen wat er waren nog nooit zoveel positieve gevallen tegelijk.

De redactie van Waterkant.Net verneemt dat de districtscommissaris aan het eind van de middag in spoedberaad is gegaan met haar team.

Dc Senrita Gobardhan had Nickeriaanse burgers gisteren al opgeroepen om thuis te blijven. Dit vanwege het feit dat er twee mensen bij een winkel besmet waren:


6 REACTIES

 1. 1 en 1 is mi 2 WAT verloren plekken worden besmet door de import en deze cluster stal ook als de raven van de Nickeriaanse middenstand. Het zijn gewoon paria’s.
  Nu ze weer in de stad zijn loopt ook daar de gekweekte besmettingskracht razendsnel op. Ik denk dat het te verwachten uitzetten ook niet zal lukken want die eilandbewoners zitten niet op deze gang te wachten.


  Maak melding

 2. En die Engelse Mutatie is ook flink aan het oprukken. Hopelijk let Suriname goed op haar bevolking. Het duikt in steeds meer landen op! Dus gewoon geen tapjari instroom.
  Sneltesten blijken ook onbetrouwbaar.


  Maak melding

 3. ja wij moeten goed opletten , , en de regering moet het luchtruim totaal afsluiten , , helaas ook geen vracht , want daar is ook gebleken dat het virus ook met luchtvracht toch mee komt , gevaarlijke situatie , alles op slot doen.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.