Man op klaarlichte dag op straat beroofd van 800 euro

18

In Suriname is een 23-jarige man afgelopen woensdag op klaarlichte dag overvallen aan de Dokter Sophie Redmondstraat, ter hoogte van SuriChange. De man werd rond 11.00u op straat beroofd door drie mannen die in het zwart gekleed waren.

Twee van hen waren op een bromfiets, zonder valhelm en gewapend met een mes. De andere verdachte was te voet. De mannen hebben bij de beroving 800 euro buitgemaakt, waarna ze richting de Pengelstraat vluchtten.

Het slachtoffer raakte gewond; hij liep een snijwond aan zijn hoofd op en moest medisch behandeld worden. Van de daders ontbreekt elk spoor. De Surinaamse politie werk aan hun aanhouding.


18 REACTIES

 1. Kan niet anders dat iemand van die bank de rovers heeft getipt. Of een familie van het slachtoffer.
  Geen enkel mens kan geld ruiken… Een hond misschien, maar een mens echt niet.


  Maak melding

 2. Wees alert. Het gaat financieel -economisch, sociaal slecht met Suriname. Sranan Skeer.

  Criminelen, grote deel vd hangmensen op hoeken van straten, winkels, gebouwen, zullen ondanks de COVID-19 maatregelen hun slag slaan op plaatsen waar geld te halen valt.

  Wees daarom alert. Voordat u naar buiten gaat, zorg dat alles veilig is en verlaat u de banken, Cambio snel. Let op als u achtervolgd wordt en neem de nodige voorzorg maatregelen om veilig te zijn.

  Deze criminelen zijn behoorlijk uitgekookt en hebben hun plan al hoe ze te werk zullen gaan.

  Politie en bewakers moeten daarom deze instellingen goed in het oog houden. Ook inside deze instellingen moeten zaken in de gaten gehouden worden, want ook hier zouden gaten zijn die met criminelen samen werken.

  De Camera in banken, Cambio en van de straat moeten goed werken en in de gaten worden gehouden, hierdoor kan men een goed beeld krijgen wat er allemaal plaatst vindt en wie verdacht is.


  Maak melding

 3. 99.9% zeker ,het zijn 3 afstammelingen van de weggelopen slaven.Nooit leren werken.
  Deze dieven,parasieten/mislukkelingen moeten terug verbannen worden naar de oerwoud.


  Maak melding

 4. @wat
  een kankergezwel als jy teerd op dit soort racistische uitspraken terwyl je besefd dat het niet kan, deze uitspraken doe je by jou thuis en of in gezelschap van Kaolo madoe
  stelletje achterlyke mongolen,


  Maak melding

 5. Is de slachtoffer analfabeet, leest hij niet hoe het de laatste tijd aan toe gaat, dan heeft deze slachtoffer toch een beetje schuld aan zichzelf, loop niet te pronken met geld en gouden sieraden
  Zo lok je die bakroes om jouw te overvallen, zins koullo bouta heeft regeert de laatste 10 jaar is de bevolking inderdaad ook arm geworden, maar die op bouta ndp gestemd hadden, zijn dommoor
  Ndp is rijk geworden, maar de stemmers zijn nog armer geworden, aan de dieven wil ik adviseren ga bouta en kornuiten overvallen, die hebben miljarden dollars gestolen


  Maak melding

 6. Kali mandjoe je hebt gelijk brada
  Ndp is rijk geworden, maar de stemmers zijn nog armer geworden, aan de dieven wil ik adviseren ga bouta en kornuiten overvallen, die hebben miljarden dollars gestolen


  Maak melding

 7. Advies aan Surinaamse politie, schiet gericht aub, en jullie als kps zullen surinamers een grote eer bewijzen, waardering op kps zullen met 100 procent toenemen, maar aub niet meer arresteren gewoon neerknallen!!


  Maak melding

 8. Ik ben hier niet om crimineel gedrag goedt tepraten ,maar het Facistisch gehalte uit jullie vooroordeel te halen. ik adviseer jullie niet met alcahol aan dit rubriek mee tedoen,slecht voor je emago,jullie tonen je onderbewustzyn en die ziet er ronduit Racistisch uit.
  men generaliseerd er oplos en vooroordeeld altegraag ,jullie zyn schaamteloos bezig.
  daarby toont men geen haar beter tezyn dan de anderen die voor rotte vis worden uitgemaak.
  gelukkig zal de politie wel beter weten, want daarvoor worden ze opgeleidt.


  Maak melding

 9. donderstraal op rbrown , grootste crimineel van de paarse partij ndp , , en je zei toch , de ndp heeft alles , , klopt , ze hebben moordenaars , oplichters , verkrachter , boeven , kinderlokkers en een stel paarse klojo’s ( bijv. jou , robg , robles , luci-en , luci-en-k….. , , pony , glenn , schipper , en nog velen hier op WTK , , dus vertel maar dat jullie die crimineel kennen die de onschuldige man beroofde van 800 Euro = 12.000 SRD , , maar ja jullie zijn laf.


  Maak melding

 10. rbrown , ga naar de dokter want jij hebt kanker gezwellen in je hele lichaam , , maar ja het is jou keus of je naar de dokter gaat , , want een paarse rat wordt niet snel geholpen door al die virussen , nog gevaarlijker dan covid.


  Maak melding

 11. R Brown, wat je niet begrijpt is dat het steeds dezelfde soort mensen zijn die beroven ! Net als jou zijn er velen die precies zo denken, jammer! Dit is een feit dat vele het binnenland gevlucht zijn omdat ze geen kans hebben en hun leiders steeds maar rijker worden. En wie zijn die leiders?, precies ook marrons!! Ze zijn lui en het zit in hun genen , het heeft dus niets maken met discriminatie of racisme.


  Maak melding

 12. Rovers zijn niet alleen donker van kleur. Overal waar er geld
  verhandeld wordt moet je uitkijken. Maar de criminaliteit en misdaad
  in Suriname is in de laatste twee jaren erg gestegen.

  Een eerlijke kijk zegt mij dat het de naweeën zijn van jarenlange verkeerd
  beleid. Hopelijk dat deze regering het anders zal aanpakken en vooruit
  kijken want de uitspraken van hun aanhangers voorspeld niets goeds.


  Maak melding

 13. DOMHEID,HEBZUCHT en LUIHEID maken van een mens
  een harteloze en gewetenloze die voor geld tot alles in
  staat is. Maar door zijn domheid niet beseft dat hij niet
  lang van zijn beloning zal genieten.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.