woensdag, april 24, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieMan die politieagent beroofde en vermoordde na tweeëneenhalf jaar aangehouden

Man die politieagent beroofde en vermoordde na tweeëneenhalf jaar aangehouden

-

Does Travel - naar Suriname

Een speciaal ingestelde unit van het Korps Politie Suriname heeft met assistentie van het Arrestatie Team (A.T.), door goed speurwerk, de 20-jarige moordverdachte J.L. aangehouden. Hij wordt ervan verdacht in de maand mei 2018 de politieman Premcharan Ravikan te hebben beroofd en vermoord. De man werd op donderdag 24 december op zijn woonadres aangehouden.

Het ontzielde lichaam van de politieambtenaar Premcharan Ravikan werd op 13 mei 2018 op het scholencomplex van de Passiebloemstraat aangetroffen. Het lichaam vertoonde een aantal steken die vermoedelijk met een scherp voorwerp waren toegebracht.

Van het slachtoffer waren onder andere weggenomen het vuistvuurwapen, geld en een zaktelefoon. Deze politieman was op 12 mei van dat jaar als vermist opgegeven.

De verdachte J.L. ontkent zich schuldig te hebben gemaakt aan de moord cq doodslag of een poging daartoe. Hij verklaart dat een andere manspersoon, die bij hem niet bekend is, de daad zou hebben gepleegd.

Uit de administratie is gebleken dat J.L. zich in januari 2020 schuldig heeft gemaakt aan zware mishandeling van een minderjarige, waarvoor hij veroordeeld werd. L.J. is na afstemming met het Surinaamse Openbaar Ministerie in verzekering gesteld meldt de politie.

Op de verdachte werden aangetroffen en in beslag genomen een groot kruisboog wapen en een gas buks:

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

10 REACTIES
  1. Redactie wat is het nou is hij een moordenaar of een moord verdachte want kop van de artikel geeft aan moordenaar en als ik verder leest is hij verdachte


    Maak melding
  2. De politie zou moeten weten dat hij al een collega had vermoord, ik zou die nek shot zonder bararie hebben geven, opgeruimd staat netjes. Zelfverdigiging je weet wel.


    Maak melding
  3. Die dagoe zeg ik ben onschuldige, maar heeft wapen en kruisboog in bezit,
    Onschuldige srota koullo dagoe, politie van suriname, gewoon opruimen zijn wij vanaf deze kankergezwel??


    Maak melding
  4. limbo is toch eindelijk in winterslaap gegaan , , maar ja winter in Suriname , , of hij heeft te diep in het glaasje gekeken , , of limbo dacht dat hij die politieagent was die is overvallen en vermoord is , , daarom ligt hij misschien wel in een kist , of oliedrum.


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES