Lijk van verdronken Ghanese visser (41) aangespoeld

4
Lijk van verdronken Ghanese visser (41) aangespoeld
Het lijk van de man spoelde vanmorgen aan.

Aan de Sir Winston Churchillweg, bij Marisa Fisheries, is vanmorgen onderzoek verricht door de Surinaamse politie naar een aangespoeld lijk. Het gaat om het ontzielde lichaam van een 41-jarige in Suriname woonachtige Ghanees, die als visser tevens matroos op een boot woonde.

De man zou in de late avond van dinsdag 22 december in de Suriname rivier zijn gevallen. Hij was volgens de politie vermoedelijk onder invloed van alcohol toen hij op de steiger voorover boog en zijn evenwicht verloor. Hij kwam in het water terecht en verdween in de diepte.

Op 22 december werd aangifte gedaan van verdrinking van een manspersoon, die werkzaam was op de boot. Vandaag werd zijn lichaam aangetroffen. De dood werd vastgesteld en uitvaart bedrijf Poese droeg zorg voor het vervoer van het lijk naar het Mortuarium.

Het lichaam van de Ghanees is inmiddels vrijgegeven.

Vorige maand kwamen ook een 19-jarige visser en een 32-jarige visser, beiden in beschonken toestand, in het water terecht waarna ze verdronken.


4 REACTIES

  1. Als buitenlanders in ons land werken kunnen Surinamers dus eigenlijk niet klagen dat er geen werk is.

    OF…. geven de werkgevers liever de voorkeur aan veel goedkopere buitenlandse arbeiders…


    Maak melding

  2. Politiemensen onderzoeken het lijk? Daar is een gespecialiseerde lijkschouwer voor nodig om moord uit te sluiten. Want dat is onmogelijk binnen een paar uur. Misschien is er sprake van moord, zogenaamd een dronken man in het water gevallen, en dan nog zoveel andere dezelfde gevallen, zogenaamd donken. Nogal verdacht.


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.