vrijdag, mei 24, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieKassamedewerkster verduistert jaar lang geld

Kassamedewerkster verduistert jaar lang geld

-

Does Travel - naar Suriname

Een 39-jarige kassamedewerkster is op woensdag 16 december aangehouden door de politie van het bureau Centrum. Ze zou zich een jaar lang schuldig hebben gemaakt aan het verduisteren van geld uit de kassa. Dat meldt het Korps Politie Suriname zojuist.

Een financieel manager van een handelszaak ontdekte eind november dat bepaalde kasboekingen niet klopte. De kassamedewerkster, C.J., die met de onjuiste boekingen geconfronteerd werd, verklaarde in eerste instantie dat de boekingen volgens haar wel klopte.

Zij viel echter door de mand toen bleek dat de onjuiste boekingen terugliepen tot de periode december 2019. De manager deed op woensdag 9 december aangifte van verduistering tegen C.J.

Na te zijn ontboden door de politie, werd ze aangehouden. Zij ontkende zich schuldig te hebben gemaakt aan verduistering. Na overleg met het Surinaamse Openbaar Ministerie is de vrouw voor verduistering in verzekering gesteld meldt de politie.

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

13 REACTIES
 1. rbrowny met y , , deze kruimeldievegge moeten ze vrij laten , en later berechten , weet je rbro dat al die gasten van jou paarse clubje eerst berecht moeten worden , en dat al het gestolen geld terug komt en in de staatskas terecht komt , , nou rbro dan is Suriname in een keer rijk , ja oelewapper je vrienden hebben de laatste 10 jaar miljarden Srd’s naar zich zelf toegeschoven, , maar het geld moet terug naar het volk waar het thuis hoort.


  Maak melding
 2. Een kleine bewondering voor deze vrouw. Jammer dat zij zich niet in Nederland bevond. Tenminste, had ze dan kunnen zeggen dat ze het deed omdat Nederland niet aan herstelbetaling wil voldoen. Nu zij zich bevindt in Suriname, mag je haar vragen wat de bedoeling was. Een vrouw met ballen in ieder geval. Hey , ere aan wie ere toekomt ,zo vaak gebeurt het ook weer niet dat vrouwen mannenstreken uithalen. Inmiddels zijn we een ervaring rijker en een illusie armer.


  Maak melding
 3. hé paarse rat , , paki-rat-igri , , jou balletjes zijn nog kleiner dan een bladluis klootjes , , die vrouw was bezig om het geld dat je ex ndp regering had gestolen van het volk beetje voor beetje terug te krijgen , , maar ze zag dat ze het voor haar alleen kon houden , dus een vriendinnetje van jou hé paki-rat-igri , , maar de vriendschap is zo over als ze geen ballen bij je ziet , eikel .
  Nederland zal best wel herstelbetalingen willen doen , , maar dan moet het hele paarse clubje , en jullie kontenlikkers en alle ja knikkers en ook ratten die de opper rat bouta eren , met rattengif zijn verdelgen.


  Maak melding
 4. Pakiratigri laat duidelijk zien tot welk soort mens hij hoort! Gewoon een ordinaire boef die stelen goed praat. Niets anders verwacht van een een paarse rat.


  Maak melding
 5. Als men van Nederland herstelbetalingen wilt zien voor al het leed dat de voorouders is toegebracht laat men dan eerst bij de bron van alle ellende beginnen. Die bron ligt echt in Afrika en niet in Nederland. Dus beste Pakiratigri doe je grote kwebbel open bij de stamoudsten in Ghana en leg je claim bij hen neer. Wees dankbaar dat de stamoudsten jouw voorouders aan de blanke slavendrijvers verkochten anders zou jij nu in gammele bootjes een poging wagen om Europa te bereiken. Niet om de herstelbetalingen op te eisen maar om een goed heenkomen te vinden.


  Maak melding
 6. @vadertijgerdoder: wanneer ga je met je clubje ook herstelbetalingen vragen aan de UK? Je moet je geschiedenis ook uitpluizen. Begin niet bij de uitruil van Suriname en New York maar ook ervoor want dan pas ben je een waardige Surinamer.Begin bij Francis Willoughby en zo voort dan ben je nog ff bezig met nuttig denken.


  Maak melding
 7. Allen,

  Paul, wat probeer jij goed te praten ?
  Dus Nederland heeft geen schuld volgens jou ?
  Hitler heeft ook niets verkeerds gedaan ?

  Denk na ?

  SUCCES


  Maak melding
 8. Ik kreeg een statie foto van onze president.Santhokie van Suriname met zijn lieve vrouw Milissa. Bij nader inzien leek het of Opa en Kleindochter op de foto gezien zijn.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES