maandag, mei 27, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieGeen rijexamens tot nader order vanwege aanscherping maatregelen

Geen rijexamens tot nader order vanwege aanscherping maatregelen

-

Does Travel - naar Suriname

In verband met de nieuw aangekondigde COVID-19 maatregelen en uit voorzorg zal vanaf heden geen rijexamen meer worden afgenomen. Zulks tot nader order meldt het Korps Politie Suriname vanmorgen. Het gaat om de theoretische alsook de praktische rijexamens.

Alvorens de examenlocaties te betreden, wordt aan alle belanghebbenden gevraagd gevolg te geven aan het dragen van een mondkapje, het ontsmetten van de handen en mogelijk het meten van de lichaamstemperatuur.
Let wel: Mensen die hoesten en/of koorts hebben zullen niet tot de locaties van de afdeling rijexamen worden toegelaten.

UPDATE: De afdeling rijexamen zal op maandag 28 december wederom van start gaan met de examens meldt de politie.

Gezien de zeer zorgwekkende situatie met betrekking tot COVID-19 in Suriname, is de regering genoodzaakt de geldende maatregelen aan te scherpen. Op een spoed belegde persconferentie heeft de minister van Volksgezondheid, Amar Ramadhin, de verscherpte maatregelen bekendgemaakt:

opening
Fernandes Express
Passion in concert

2 REACTIES
  1. Beste mensen ik zie dat hellings zich als koning voelt bij de politiebond, waarom halen wij de boutist niet weg. Hij doet alsof hij hoger is dan de PG.


    Maak melding
  2. ja keneth , zal ik ook zeggen , , maar er zal wel afspraken zijn gemaakt met de overdracht , , en de nieuwe regering krijgt het heel moeilijk om deze paarse rat weg te krijgen , , en mensen let op , , die bouta dreigde tot met wapens , en zie hij heeft zijn pionnen , zowel bij de politie als het leger zitten , dus regering Santokhi-Brunswijk , treed snel op voor dat het te laat is , , want die gek bouta wil wederom een coup plegen , en met die pionnen heeft hij wapens genoeg.


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES