maandag, mei 27, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieVrouw door partner bewusteloos geslagen

Vrouw door partner bewusteloos geslagen

-

Does Travel - naar Suriname

Een vrouw kreeg afgelopen zondag in het ressort Latour ruzie met haar partner. Op een bepaald moment bracht de 34-jarige partner S.K. haar een aantal vuistslagen toe op het hoofd, waardoor zij bewusteloos neerviel. Dat meldt het Korps Politie Suriname.

Buren schakelden de politie van het bureau Latour in. Bij aankomst van de wetsdienaren lag de vrouw nog in bewusteloze toestand op de vloer. Na enkele minuten kwam ze bij haar positieven. S.K. werd ter plekke aangetroffen, in de boeien geslagen en ter voorgeleiding overgebracht naar het politiebureau.

Het slachtoffer liep zwellingen op in het gelaat en klaagde van pijn over haar gehele lichaam. Met het politievoertuig werd de vrouw voor medische hulp afgevoerd naar de Spoed Eisende Hulp van het Academisch Ziekenhuis. Na medisch te zijn behandeld, deed ze aangifte tegen haar partner.

De vrouw verklaarde aan de politie dat dit niet de eerste keer is dat haar partner haar zo heeft mishandeld. Na afstemming met het Surinaamse Openbaar Ministerie is S.K. in verzekering gesteld aldus de politie.  

opening
Fernandes Express
Passion in concert

12 REACTIES
 1. deze held moeten ze op het schavot zetten , en hem vernederen 10 dagen lang , en hem bekogelen met hard gekookte rotte eieren , tomaten , en allerlei andere voorwerpen , en als hij het overleeft , voorgoed opsluiten.


  Maak melding
 2. Meestal een gebed zonder end…

  Vaak genoeg komen ze weer bijelkaar en is de pakslaag vergeten…en gezien hij eerder geslagen heeft had ze moeten weten dat dr meer was in de toekomst.

  Zielig geval…gebruik je kop en ga die vent uit de weg,want de derde x kan definitief zijn


  Maak melding
 3. Mojah, u heeft gelijk. Vrouwen schijnen vaak terug te gaan naar de dader. Voor buitenstaanders is dat onbegrijpelijk, maar volgens psychologen spelen veel factoren een rol. Ze voelt zich afhankelijk van de man op verschillende fronten (emotioneel, financieel enz). Kan zijn dat ze zich minderwaardig voelt en niets beter verdient dan een pak rammel(denkt ze). Vaak denken ze ook dat ze de man kunnen veranderen!! Het is en blijft triest. Er moeten meer campagnes komen om mensen hierop te attenderen.


  Maak melding
 4. 😴 ze wilde slapen en had geen zin in sex.
  Gevolg 😠 hij boos en tegelijkertijd pisnijdig aan het worden
  Verloop 💩 deze drol kon zijn kwakkie niet kwijt en dus moest zijn negatieve adrenaline er anders uit het lichaam worden geperst
  Gevolg 🐕 deze dagoe heeft geslagen en dan nog steeds zittend zonder sex wachtend op de politie.

  Advies
  Vrouwen zouden zich moeten wapenen en zulks heerschap moeten aanpakken


  Maak melding
 5. Deze echtgenoot is een grote lafaard. Een vrouw sla je niet tenzij er sprake is van zelfverdediging met de kanttekening dat de zelfverdediging proportioneel moet zijn. De man had zich in moeten houden, ook al is hij het niet eens met het economisch beleid van Santokhi.

  Deze ellende zal door het beleid van de VHP i.s.m. met Brunswijk alleen maar toenemen. Het ergste moet nog komen. Veel mannen en vrouwen zullen met minder inkomen voor het gezin toch moeten zien rond te komen. Dit zal spanningen oproepen in het gezin. Dit soort problemen zullen steeds meer voorkomen. Ook het aantal zelfmoorden zal toenemen. Er zal ook een toename te zien zijn van vrouwen die in de prostitutie gaan of vrouwen die niet afwijzend zullen staan t.a.v. een buitenman. Over deze ontwikkelingen maakt Santokhi zich geen zorgen. Hij, zijn familie en en vrienden zitten goed bij kas.


  Maak melding
 6. Wat een achterlijke idioot is dit gedrocht toch
  Hij meent dat een man UIT ZELFVERDEDIGING een vrouw mag slaan
  Lullo jij moet op Heel Veel gebieden nog wat leren
  Op een aantal gebieden hebben ze je hier al vaak ko geslagen
  Ik zal je ook wat leren
  Als een vrouw je een tik of een paar tikken geeft dan zal je het verdient hebben. Accepteer het als een man.
  Als je de tikken niet wilt ontwijk ze dan lukt dit niet dan verdedig je jezelf door je armen als dekking te gebruiken lulhannes
  Je bent waarschijnlijk zo opgevoed en weet dus niet beter, je vader deed dit thuis zeker ook, dus je weet niet beter.
  Non klootzk je daarachter vertstoppen is walgelijk. je bent zelf aansprakelijk voor je daden
  jou saka saka dagoe
  Ik weet niet of je dochters heb


  Maak melding
 7. @RobG(estoord)

  Jij laat hier duidelijk je visitekaartje zien.
  Walgelijk, zielig persoontje ben jij.
  Omroep Zwart, daar ben jij en je familie toch van?
  Dat heb je toch lopen te promoten?
  En daar lid van geworden.

  Je bent een verachtelijke NDP-trol.

  Ave Sranan.


  Maak melding
 8. Waarom je vrouw slaan? Er zijn zoveel vrouwen op de wereld die je niet hoeft te slaan….of niet. Voor niks zoekt die man hoge bloeddruk en ede-atie.
  .


  Maak melding
 9. Deze Dame is hardleers ze heeft te kennen gegeven dat het meerdere malen heeft plaatsgevonden blijkbaar kan ze niet zonder deze Man leven en neemt ze die pakslagen voor lief volgens haar is hij de enige Man die voor haar bestemd is wel Dame doe wat het juiste is en dat is de eerste de beste keer dat hij jou weer een pak rammel geeft wordt het tijd om hulp te zoeken voor jezelve een Man mag een vrouw nooit slaan er is niets en dan ook niets dat het rechtvaardig om een vrouw te slaan als Man zijnde moet je het eer aan jezelve houden als blijkt dat jouw partner niet aan jou eisen voldoet zoek dan een ander en sla haar niet geloof me maar dat is niet het juiste Manier om liefde af te dwingen of jou tevreden te stellen het kan voor jou als Man zijnde je vrijheid kosten omdat jij jezelve niet kan beheersen


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES