zondag, mei 26, 2024
HomeOnderwerpenEconomieSurinaamse ondernemers brengen vegan huzarensalade op de markt

Surinaamse ondernemers brengen vegan huzarensalade op de markt

-

Does Travel - naar Suriname

Twee jonge Surinaamse ondernemers hebben onlangs naar eigen zeggen de eerste vegan huzarensalade op de markt in Nederland gebracht. Het gaat om Maranzo Alexander, de tweede zoon van Latin King Johan Misiedjan en zijn zakenpartner Xivaro Power, beiden eigenaar van het bedrijf Ab’y Srefi.

“Wij zijn gaan experimenteren en zelf producten gaan creëren. Deze hebben wij gedeeld met onze omgeving en meerdere evenementen. Nadat wij vele positieve reacties kregen, besloten wij samen een bedrijf te starten met als doel om meer diversiteit te brengen in het bestaande vegan assortiment”, vertellen Alexander en Power die sinds juli 2018 zelf veganistisch leven.

Johan Misiedjan stond zelf ook  aan de wieg van de vegan huzarensalade van zijn zoon en zakenpartner. “Precies een jaar geleden bracht mijn zoon Maranzo Alexander een zakelijk bezoek aan mij in België  en hij sprak over een vegan restaurant te starten met zijn beste vriend in Nederland. Ik was niet zo enthousiast met hun restaurant plan en bracht ze op het idee om de vegan gerechten die zij reeds gecreëerd hadden voor hun restaurant juist te distribueren in Europa”, vertelt hij.

“Durven dromen en doorzetten is heel belangrijk zeg ik tegen mijn kinderen. Dit is het resultaat van hard werken van deze twee jonge ondernemers. Een product hebben in een supermarkt keten als JUMBO is niet alledaags”, meent de zanger. 

opening
Fernandes Express
Passion in concert

13 REACTIES
 1. GOEDZO JOCHIES GEWOON ALOE ZONDER VLEES ERIN DUS.

  ZE MOETEN OOK EEN SALADE MAKEN MET CRIMINELEN VLEES UIT SANTOBOMA EN DUISBURG. ALSOOK LOSLOPENDE GROTE CRIMINELEN.

  ALLES NETJES OPGERUIMD.

  DIE SALALDE ZAL ERG LEKKERRRRRRRRRR SMAKEN


  Maak melding
 2. Is het gelukkig geen Halal! De moslims nemen achter de schermen de boel over. Kijk naar Burger King, Esmee kip en zelfs wnige jaren twtug Mc Donald’s, dit dat gelukkig heeft terug gedraaid. Denk niet dat halal onschuldig is. Veel Surinamers denken dat Halal iets over de kwaliteit zegt maar dat klopt niet. Halal is RITUEEL GESLACHT VLEES VOLGENS MOSLIM GELOOF. Zo is het in Nederland ook begonnen. Als iets onschuldigs. Kijk nu.


  Maak melding
 3. goed initiatief van de ondernemers

  maar? een vegan huzarensalade bestaat niet.
  een huzarensalade bevat vlees, dus kan nooit vegan zijn, want dan is het geen huzarensalade meer.
  je kan het noemen wat je wilt…. maar een huzarensalade is het dus NIET en zal het nooit worden.
  wat is het volgende? een vegan pom?
  als het originele recept vlees bevat… kan je het nooit een vegan noemen, dat is gewoon misleiding en oplichting


  Maak melding
 4. Proficiaat heren geweldig .

  genoeg afro surinamers die hard werken en geslaagd zijn in deze maatschappij tot ergernis van velen maar het gaat jullie niet lukken om ze te breken te beschuldigen en racistisch te bejegenen.


  Maak melding
 5. @ Els ????
  Ach het zit tussen je oren meid! Niet overal en bij alles racisme erbij betrekken of is jouw reactie gericht tegen de zwarte / bruine/ groene / gele/ blanke/ rode racist Ronald Faith?


  Maak melding
 6. Welke idioot begint in deze tijd van de covid 19 een restaurant. Is verloren geld,of proberen ze hun cokegeld wit te wassen. Algemeen bekend is dat import van coke in handen is van de marrons in belgie. De misjidans en brunswijcks hebben het daar in belgie voor het zeggen in de cokehandel.


  Maak melding
 7. Daga@@Jullie zijn zo jaloers op andere Surinamers die iets van het leven proberen te maken. Ik hoop niet jij als een Blakamang door het leven gaat, als dat zo is, moet jij je heel diep schamen, want Blakamang en marrons als gelijkwaardig product. De enige verschil wat ze hebben is dat bij de marrons hun voorouders zijn gevlucht voor de witte mannen en bij stad Blakamang hun voorouders alles van de witte mannen hebben geaccepteerd. Je kent deze mensen niet eens, maar je staan klaar met je bullschit verhalen. In de drugs wereld zitten allerlei rassen in. Wegwzen jij.

  Heren heel veel succes …..


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES