Website De Surinaamsche Bank (DSB) compleet vernieuwd

1
Telefoon toestel Suriname

De Surinaamsche Bank (DSB) heeft haar website onlangs compleet vernieuwd. Dat heeft het bedrijf in Suriname vandaag bekend gemaakt. Volgens de bank is de vernieuwde website veel gebruiksvriendelijker en ook goed te openen en bekijken op een mobiele telefoon.

“Het traject digitaliseren geniet hoge prioriteit bij DSB. Om in de behoeften van u en andere klanten te voorzien, bieden wij onze dienstverlening steeds meer digitaal aan zodat u in uw eigen tijd makkelijk kunt bankieren. Om dit nog aantrekkelijker te maken hebben wij onze website compleet vernieuwd. De nieuwe DSB-website wordt ons nieuwste kantoor” zegt de Surinaamse bank hierover.

Er zijn aparte paginas voor particuliere, zakelijke en prime banking klanten. Op iedere productpagina is de optie om direct een actie te ondernemen en staan de oplossingen op de meest gestelde vragen. De site is te vinden op www.dsb.sr.


1 REACTIE

  1. Meneer Coutinho, ben je al beloond of hebben ze ook jou misbruikt? Want we horen jou niet meer, of moet je dokken en je stil houden vanwege malversaties in het verleden, samen met Kirpalani, van Trikt en Hoefdraad? Er is niet veel veranderd, in tegendeel ziet het er slechter uit, maar nu hou je je net als de VES en andere despoten en organisaties die hoog politiek hebben gespeeld je mond! Je hebt gedaan wat je moest doen, wat was het loon??


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.