VIDEO: Ghettoleider Van Els deelt 1.000 kerstbroden uit

7

De bekende ‘ghettoleider’ Reynold van Els heeft maandag in verband met kerst, 1.000 kerstbroden aan de samenleving uitgedeeld. Volgens ABC Online begon Van Els in de Jodenbreestraat en voor de Centrale Markt van Suriname met het uitdelen van de kerstbroden.

Hij zal ook langs gaan in verschillende buurten. Alhoewel de situatie in het land nog niet helemaal is als wat het moet zijn, vraagt van Els de samenleving geduld te betrachten en geloof te hebben in de Surinaamse president Chan Santokhi.

Volgens ABC is er vanuit de samenleving positief gereageerd op de daad van de ghettoleider.


7 REACTIES

 1. Waarom noem je jezelf Ghettoleider, een ghetto is een soort gevangenis, een plaats waar geen normaal mens in wil wonen.(zie Ghetto Warschau). Een leider zou zijn volgelingen zo snel mogelijk, net als Moses, uit het ghetto willen leiden en ze daar niet in gevangen willen houden.


  Maak melding

 2. Geef de mensen hengels om zelf hun vis op te vangen, dat moet het beleid worden.

  Suriname heeft grond zat en er zijn vele personen van diverse politieke partijen die sinds ongeveer 1950 toen ze aan de macht kwamen in Suriname dit aan politieke vrienden hebben uitgedeeld. Deze luitjes gaan het verkavelen en tegen woekerprijzen verkopen aan de (minder draagkrachtige) Surinamers.

  Neem deze honderden ha domeingronden terug van de vorige politieke vrienden vd de politieke partijen en geef alle Surinamers 1 ha grond. Dat moet het beleid worden van iedere regering die er is. Hierdoor ontstaat al verlichting en blijdschap bij iedere Surinamers, Degenen die honderden ha domeingronden hebben gekregen van de leiders vd politieke partijen en weigeren op zijn minst 25 ha domeingrond aan de gewone Surinamer af te staan zijn de grote criminelen. Die menen het niet met de gewone man/vrouw van Suriname.

  Laat geen enkele Suriname uit Afrika, Azie mij komen vertellen dat toen hun voorouders in Suriname waren ze geslaagde mensen waren. Het is op een hand te tellen hoeveel van hen dat waren.


  Maak melding

 3. 1000 kestbroden á minimaal 45 srd per stuk is al gauw een slordige 45.000 srd wat wordt gedoneerd.
  Is geen kleinigheid hoor.
  Zal natuurlijk ook gegaan zijn met sponsoring.

  Tenminste weer een positief artikeltje tussen al de ellende…


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.