Social Caring Organization sluit jaar af met pakketten-project

1
Social Caring Organization sluit jaar af met pakketten-project
De pakketten worden klaar gemaakt.

De Social Caring Organization Suriname heeft haar jaarlijkse afsluitingspakketten-project met succes mogen afronden. Dit jaar zijn er 150 gezinnen die behoeftig zijn, in aanmerking gekomen voor een pakket. Voorzitter Regillio Karijoredjo bedankt alle donateurs die op welke wijze dan ook hun bijdrage hebben geleverd aan het succes van dit project.

“We proberen steeds weer met de beschikbare middelen die er zijn en die we van de gemeenschap krijgen, om gezinnen die het heel erg moeilijk hebben te voorzien van de nodige middelen. Als voorzitter hoop ik dat een ieder positief reageert hierop en dat zij ook inspelen op de noden van deze groepen” aldus Karijoredjo.

Hij hoopt weer te rekenen op de ondersteuning van de Surinaamse gemeenschap om dit werk voort te zetten.

Het laatste project van 2020 is geslaagd! Dit is al het vierde jaar achter elkaar dat wij dit jaarafsluitingspakketten…

Geplaatst door Social Caring Organization Suriname op Maandag 21 december 2020


1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.