Politiepost ‘On The Run’ weer in gebruik genomen

8
Politiepost 'On The Run' weer in gebruik genomen

Het Korps Politie Suriname heeft zojuist bekend gemaakt dat zij met het oog op de handhaving van de openbare orde, rust en veiligheid in het uitgangscentrum van Paramaribo en omgeving de politiepost ‘On The Run’, met ingang van maandag 21 december 2020 wederom in gebruik heeft genomen.

“De wetsdienaren van deze post zullen met ondersteuning van de militairen in het uitgangscentrum de gemeenschap zo effectief en efficiënt mogelijk van dienst zijn. De overheidsgebouwen en enkele grote handelsondernemingen die zich in dit gebied bevinden, worden ook meegenomen” aldus meldt de Surinaamse politie.

Op de gemeenschap wordt het beroep gedaan met het bovenstaande rekening te willen houden en hun medewerking te verlenen, zodat het werk van de politie niet bemoeilijkt wordt.


8 REACTIES

 1. Deze politiepost had men moeten slopen en een nieuwe bouwen. Want, deze politiepost is een overblijfsel van de vorige regering. Als deze regering zichzelf respecteert, kan het niets anders dan de boel slopen en vervangen. Dan pas gaan we kijken naar de veiligheid van de burger.


  Maak melding

 2. Als deze politiepost ‘On The Run’ een overblijfsel is van de vorige regering moeten we het net als de Bosje brug, die ook een overblijfsel is van dezelfde graaiers, ook een troetelnaampje geven die ons aan een van hun bendeleden herinnert, die momenteel on the run is. Ik stel voor dat we deze post daarom noemen Bureau Boefie.


  Maak melding

 3. Al ga j duizenden posten plaatsen,maar als d politie ook zelf aan corrupte handelingen plegen blijft t op soso ka…..ga na hoeveel politie mannen carsounds hebbe en nog erbij sponsers zijn voor bepaalde crew’s….en zelf een pjoject race auto hebben….ik zeg dat gio….team noord gestoord tak so….integendeel helpj ons juist een handje zodat wij als soundfreaks een sterke arm hebbe wanneer d politie op ons afkomt…..dankjewel KPS voor de posten zodat wij ook af en toe wat DONUTS kunne maken op UN tHE rUN


  Maak melding

 4. POLITIE??? Is t niet gewoon een voornaam van n idioot???….voor mij betekent het niks….want n post op ON THE RUN ?? Dan is t tog feest voor de politie!!! Cubaanse ,venezolaanse kar kong kome naar daar en dan politie ejj tekie spang en dan is de orde vergeten….want politie ziet djoedjoepoena


  Maak melding

 5. Politie voor ordening en handhaving??????…bedoele ze corruptie????alkmaar pt.tilakhdarie weg…tjalta bar!!!!…geen enkel politie durft deze bar te stoppen….en nooit ook!!!!….want elke agent die komt krijgt een flesje hou je mond, dus politie????? Soso ka!!!ondanks covid toch normaal open ….suriname opgelet…wie niet kan chillen tijdens lockdown?? Komen jullie massaal naar tjalta bar….dont miss this.. orga : tjalta bar i.s.m politie marienburg


  Maak melding

 6. Het slopen is begonnen
  eerst de ndp sekte. waarom zou je een politiepost willen slopen?
  Ow, ow daarom deze saka sakas willen meer criminaliteit, meer onrust.
  wat een mongolen


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.