Mogelijke aanpassing vliegverkeer Su – NL vanwege nieuwe variant coronavirus

9
Tweede groep repatrianten uit Nederland keert vandaag terug naar Suriname
Archieffoto: naar Suriname vertrekkende passagiers op Schiphol.

De berichten over een nieuwe en erg besmettelijke variant van het coronavirus, hebben mogelijk ook gevolgen voor het vliegverkeer tussen Suriname en Nederland. Dat heeft de Surinaamse minister van Volksgezondheid Amar Ramadhin zondag laten doorschemeren.

In Engeland is deze variant recent opgedoken. Volgens de Nederlandse minister De Jonge van Volksgezondheid is die mutatie ook in Nederland gevonden bij één patiënt, maar valt het niet uit te sluiten dat er meer besmettingen zijn. Nederland legde uit voorzorg een vliegverbod op aan reizigers uit het Verenigd Koninkrijk. 

“Het is wel te verwachten dat, ook vanwege stijgingen van het aantal besmettingen in Nederland, de vluchten vanaf Schiphol nader worden bekeken. Het is nu misschien zelfs de tijd nu om na te denken over het vertragen en evalueren van het vliegverkeer tussen Nederland en Suriname” zei de minister tegen Dagblad Suriname.

Suriname is huiverig als het gaat om de import van deze variant van het coronavirus. Het eerste geval in Suriname betrof namelijk ook import vanuit Nederland. Naar verwachting komt er vandaag een besluit over het al dan niet aanpassen van het vliegverkeer.

Een aanpassing zou zuur zijn voor de SLM, die juist afgelopen weekend was begonnen met commerciële vluchten met haar ‘nieuwe’ ETOPS gecertificeerde Boeing:

9 REACTIES

 1. @RobG.
  Weg met Chan… wie moet het dan gaan doen?.
  Denk eens even aan de afgelopen 10 jaar!.
  Bij Albina steken er dagelijks 2 vliegtuig ladingen mensen de grens over, wat doen we daar aan?.


  Maak melding

 2. @RobG: Als jouw afgoden het land goed hadden achtergelaten waren al die maatregelen niet nodig dit is gewoon een geval van oorzaak en gevolg.
  Maak je druk om Boefdraat want al kan Suriname hem niet pakken Covid e kong gi ing waar hij zich ook mag bevinden.


  Maak melding

 3. Zo rob en bro zijn er beiden. de zwakzinnige van de 2 rbro
  wil maar niet horen of lezen dat bouterse het land heeft vernietigd.
  wil maar niet lezen dat boefdraad gevlucht is,
  wil maar niet lezen dat er voor miljarden gestolen is, wil maar niet lezen dat er voor miljarden leningen zijn afgesloten
  waar TORENHOGE rente voor moet worden betaald,
  wil maar niet lezen dat de kloof arm versus rijk ongelooflijk groot is geworden (zelf een topper van de ndp de heer Misikeba heeft dit geroepen en heeft daarom de partij verlaten)
  wil maar niet lezen dat Suriname de junkstatus heeft verkregen CCC
  wil maar niet lezen dat Adhin gestolen en vernietigd heeft, geleend heeft voor uien en aardappelen ZONDER toestemming van de banken
  wil maar niet lezen dat de valuta vele malen is gedevalueerd
  wil mar niet lezen dat de criminalteit fors is toegenoemen
  wil maar niet lezen dat Suriname verder is gestegen op de corruptieindex
  wil maar geen antwoord geven op vragen van velen hier,
  wil maar niet lezen dat ….
  Hoe ziek kan je wel niet zijn als je dan nog durft te roepen dat de ndp het land niet heeft vernietigd

  Deze man zou de ergste ziekte moeten krijgen in zijn botten in zijn ballen en evenzo zijn kinderen. Gat dit te ver, neen zeker niet, als je bedenkt wat ons arme volk allemaal te verduren heeft
  kinderen kunnen niet naar school, oudjes die onverzorgd de hele dag zonder drinken en eten in hun poepebroek moeten zitten, kinderen die honger lijden, ik kan nog heel heel lang doortgaan.
  Als je dan nog dan nog je ka hier komt vertellen dan ben je door en door slecht

  Je verdient dan ook het allerslechtste en met jouw al je familieleden. Je wilde geld jke krijgt kanker covid en hopelijk nog veel veel meer
  #


  Maak melding

 4. Kondremangs,
  Lawpi 1 en 2: een goedbedoeld advies. Ga de geschiedenis maar na. Het verleden verklaart HET heden. Dus we zullen de vinger blijven wijzen naar DiDiBri en zijn boevenbende, die de oorzaak zijn van deze ellendige situatie in ons land.
  En LPI heeft nog steeds plek voor jullie paarse kakkerlakken, bongro bita sebrefata DiDiBri lovers. Anders springen jullie together van de bosje brug.
  TIME WILL TELL!!!
  NOBRUYA


  Maak melding

 5. waterkant.net/suriname/2020/12/15/artiesten-en-organisatoren-willen-geld-zien-van-de-overheid-na-inkomstenderving/
  Olivia 16 december 2020 At 14:14
  Geachte meneer brown. Ik vrees dat u de realiteit niet onder ogen wil zien en steeds maar herhaalt wat uw pleesident voortdurend zei namelijk zand erover.
  Dat kan niet, dat mag niet en dat zal niet. het zou en zal u sieren als u uw ogen eens opendoet en bereid bent de WANDADEN en vooral de GEVOLGEN van deze wandaden van bouterse en de GEHELE NDP wil benoemen en wil veroordelen. Het enige dat u voortdurend doet is maar blijven hameren om uw grondwet en vooral vergeten wat is gebeurt. Ik weet niet of u ouders nog leven, of u een partner heeft of u kinderen heeft, maar als deze zouden worden verkracht, gemarteld, ledematen zouden afgerukt, financieel te gronde worden gericht zodat ze op straat zouden moeten slapen, zou u dan ook blijven hameren op doorgaan, vergeten wat gebeurt is, de schuldigen vrij laten lopen zodat ze dit kunnen blijven doen? Of zou u boos zijn en willen dat ze gestraft worden. Misschien zou u ze zelf af willen maken.
  Het volk moet IEDERE dag horen en lezen wie ons geliefde land heeft vernietigt, verkracht, financieel ten gronde heeft gericht. Niet alleen uit bosheid en uit wraak, maar ook om ze het besef bij te brengen dat dit NOOIT meer mag gebeuren

  Ik denk dat als
  bouterse, boefdraad, adhin, abrahams, en al die anderen die over de rug van ons rijk zijn geworden voorgoed naar boma verdwijnen en al hun bezittingen weer terug worden gegeven aan ons dat dit iets goed kan maken van het leed dat onze eigen mensen ons hebben aangedaan.
  Ach, het zal wel wish fill thinking zijn van mij, dat dit ooit gebeurt, maar het helpt als onze kinderen beseffen wat er gebeurt is, zodat onze gemeenschappelijke vijand niet de blanke is maar onze eigen mensen, die onder ons wonen. Dit doet 10000000000000000000keren meer pijn
  Onze kinderen krijgen de klappen van de ndp, maar het zal ze weerbaar maken

  Rob bro
  moet ik nog meer voor je tevoorschein halen wat je zogenaamd niet heb gezien?
  Er is nog veel en veel meer. maar dat weet je

  Doe je zelf en je fammilie een plezier en doe wat je weet wat het juiste is. ik vertrouw erop dat je het begrijpt


  Maak melding

 6. rob en rob , meneer G en bruine meneer Y , , de slm maakte al geen winst , en nu door dat de regering eindelijk het luchtruim sluit voor commerciele vluchten , de slm nog verder in de put raakt , , jullie zullen nu wel janken en weer de schuld neer leggen bij de regering Santhoki , , maar paarse dropjes wij weten hoe het zover is gekomen met de slm , ja hoor 10 jaar lang paars belang , en die klootzakken hebben ons land Suriname naar de verdommenis gebracht , , dus stelletje paarse eikels , flikker op.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.