De Verveertjes delen Surinaamse kerstbroden uit aan seniore burgers

6
Verveertjes halen geld op voor mensen in Su die getroffen zijn door coronacrisis
Roué Verveer en gezin

Roué Verveer en zijn gezin hebben afgelopen weekend honderden seniore burgers blij gemaakt, door Surinaamse kerstbroden uit te delen. Hoewel de in Suriname geboren comedian de coronacrisis ook in zijn portemonnee voelt, heeft hij samen met zijn gezin kerstbroden gekocht en geschonken aan woongemeenschappen voor seniore burgers in Nederland.

Het afgelopen jaar was ook voor ons geen goed jaar. Maar onze ouders hebben ons geleerd: zolang je nog genoeg hebt, moet je delen met anderen. Zo hebben wij onze zonen Randy en Julian ook opgevoed. Dus moest elk gezinslid een financiële bijdrage leveren. Zelfs Julian z’n zakgeld van deze maand” aldus Verveer.

Met dat geld werden Surinaamse kerstbroden gekocht en geleverd aan de woongemeenschappen voor ouderen Bangu Trisno in Den Haag, Wi Kontren en Anand Joti in Amsterdam Zuid-Oost:
(tekst loopt door onder foto)

De Verveertjes delen Surinaamse kerstbroden uit
Roué’s vrouw Farah en hun zonen Randy (l) en Julian bij Wi Kontren.

De bekende comedian vindt dat mensen elkaar altijd moeten helpen, maar dit jaar net iets meer. “Kijk in je omgeving, je buurt, je straat, je appartementencomplex of je iets voor iemand kan doen. We hebben elkaar nodig. Laten we het samen doen!” zegt hij op zijn Facebook pagina.

Het is niet de eerste keer dit jaar dat het gezin zich inzet om mensen te helpen. In juni haalden zij meer dan 50.000 euro op voor hulp aan mensen in Suriname, die getroffen zijn door de coronacrisis:


6 REACTIES

 1. Nou nou nou
  Als het zo is wat je schrijft dan is hij gewoon slim; dit wil de bakra zien en horen.
  Waarom hij dit allemaal doet? Misschien omdat hij daadwerkelijk de mensen hoe klein dan ook wil helpen met een gebaar?
  Top
  Hier kunnen de graaiers van de ndp een voorbeeld aan nemen
  Wat een ongelooflijke schijtbende hebben ze achter gelaten. Nu hopen ze dat en dit is een van de redenen dat ze er een teringbende van hebben gemaakt dat de nieuwe regering impoupaire maatregelen zal nemen, die helaas genomen MOETEN WORDEN al dan niet met hulp van het imf. Dan kunnen ze zeggen en blijven zeggen; kijk hoe slecht de regering voor je is, kijk hoe de prijzen stijgen kijk hoe de subsidies verdwijnen.
  En dit blijven ze maar herhalen, het is de schuld van de regering die dit allemaal doet, maar wat ze niet zeggen is dat zij dNDP met bouterse dit bewust veroorzaakt hebben.
  Dus beste mensen, vergeet NOOIT wie jullie dit allemaal heeft aangedaan.
  Een van deze saka sakas is zelf voortvluchtig, die man staat op de lijst van Interpol, ja de vroegere minister van finacien BOEFDRAAD.
  VERGEET NOOIT meer wat de ndp het land heeft aangedaan


  Maak melding

 2. Mooi gebaar Roué. Ga zo door. Maar zo iets is voor mij alledaags en normaal, alleen kan ik geen honderden kerstbroden schenken, maar wel een rotierol voor een zwerver of wat etenswaren voor de voedselbank halen. Het vult mijn hart en ook dat van de ontvanger. Je hoopt dat je een voorbeeld voor anderen kan zijn. Geloof mij, als anderen bij machte zijn om dat te doen, zullen zij dat zonder twijfel ook doen. GA HIERMEE DOOR. Ga bij jezelf te rade of je met deze actie wel de publiciteit in wil.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.