Na lid RBTP nu ook lid ASD besmet met coronavirus

5
politieagenten in Suriname
voorbeeldfoto uit archief

Na de besmetting van een lid van het Regio Bijstandsteam Paramaribo (RBTP) is nu ook een lid van de Algemene Surveillance Dienst (ASD) positief getest op COVID-19. Het is nog niet bekend hoe of waar de politieman besmet is geraakt.

De afdeling zal grondig ontsmet en schoongemaakt worden. Collega’s die de afgelopen periode in contact zijn geweest met de besmette agent, zijn in thuisquarantaine geplaatst in afwachting op verdere instructies van de Surinaamse gezondheidsautoriteiten.


5 REACTIES

  1. mensen let toch op , het lijkt erop dat we hier een tweede golf covid hebben , en dat er nu ook weer mensen uit Europa hier komen kan het zo een vloedgolf worden , dus we zijn gewaarschuwd


    Maak melding

  2. Al is die lockdown verscherp, de agenten treden toch niet harder, want je heb personen die connectie hebben bij de kps, is toch maar water naar zee dragen. Pres. Check a pies tor dja, yere. Pres. u was min. van juspol.


    Maak melding

  3. @Avanavero: Ben ik voor maar er zijn Suri’s en NedSuri’s die wachten op luxe producten dus zal er altijd wel een kist heen en weer vliegen. Money talks corona acts.


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.