vrijdag, mei 24, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieMan mishandelt en bedreigt ex-vriendin tijdens vrijheidsberoving

Man mishandelt en bedreigt ex-vriendin tijdens vrijheidsberoving

-

Does Travel - naar Suriname

De politie in Suriname heeft de 39-jarige verdachte D. M. op maandag 14 december aangehouden voor mishandeling, bedreiging en wederrechtelijke vrijheidsberoving van zijn ex-vriendin. Dat meldt de Surinaamse politie vandaag.

Zijn ex-vriendin c.q. slachtoffer C.K. deed eerder dit jaar aangifte ter zake de bovengenoemde strafbare feiten. Ze verklaarde dat de verdachte haar tegen haar wil mee nam naar zijn woning. Bij die gelegenheid heeft hij haar toen bedreigd en mishandeld.

C.K. en D.M. hebben samen een kind en wilde hij het kind op die bewuste dag zien. Toen zij weigerde en geen gehoor gaf aan hetgeen dat hij vroeg, bracht hij haar slagen onder bedreiging op het lichaam toe.

Volgens de verklaring van het slachtoffer is D.M. in het bezit van een illegale vuistvuurwapen en heeft hij zich vaker schuldig gemaakt aan strafbare feiten. Hierdoor heeft zij de relatie met hem stopgezet.

De verdachte is door leden van het Regio Bijstand Team Paramaribo (RBTP) aangehouden op zijn woonadres te Flora. Hij werd na gepleegd overleg met het Suriname Openbaar Ministerie achter slot en grendel geplaatst, aldus het Korps Politie Suriname.

opening
Fernandes Express
Passion in concert

6 REACTIES
  1. Waar komen al die idioten racisten hier vandaan? Blijkbaar hebben deze geestelijke gestoorden Waterkant ontdekt? Laat lekker ze een andere site zoeken om hun frustraties kwijt te raken.


    Maak melding
  2. Jan de Wit, de eerste keer dat ik als Surinamer (kleur is niet relevant) een kerel zijn vriendin zag aftuigen was op een studentenflat in Nederland en die kerel was een blonde bakra met blauwe ogen. Ik kon, als Surinamer, opgegroeid in Suriname, met al de vooroordelen over de verschillende bevolkingsgroepen, het bijna niet bevatten dat een bakra man zijn vrouw sloeg, iedere man in Suriname had namelijk slechte eigenschappen in soorten (sloeg zijn vrouw, liep uit, was dronken, gaf geen huishoudgeld enz.enz.)behalve de bakra man, want die droegen hun vrouwen op handen. Na enkele jaren gewoond te hebben in Nederland weet ik wel beter, onder alle bevolkingsgroepen heb je mannen (en vrouwen) die niet deugen.


    Maak melding
  3. Klopt Henkes , kleur of ras overal gebeurt het dat mannen hun vrouwen mishandelen , ze beschouwen dat de vrouw hun bezit is , Henkes deze mannen hebben geen centje respect ook niet voor hun moeder die ze opgevoed heeft , maar ja er zijn ook vrouwen die de man de grond inboort , zal wel in mindere maten zijn.


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES