maandag, juni 17, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieInhalende bestuurder knalt tegen busje en eindigt op z'n zij langs de...

Inhalende bestuurder knalt tegen busje en eindigt op z’n zij langs de weg

-

Does Travel - naar Suriname

Ook zaterdagavond tijdens de lockdown was het raak in het verkeer in Suriname. Zo knalde de bestuurder van deze auto tegen een dienst busje, dat aanstalten maakte om af te slaan. De aanrijding vond rond 20.30u plaats aan de Kwattaweg.

Beide voertuigen reden over de Kwattaweg richting de 2e Rijweg toen het busje, dat door een militair werd bestuurd, rechtsaf de Wilhelminasburgweg in wilde slaan. De personenwagen die volgens de militair ver achter het busje zou rijden, haalde op dat moment in waardoor er een botsing ontstond.

De auto kwam daarna op z’n zij langs de weg terecht en eindigde tegen een schutting. De bestuurder van de personenauto leek tekens van dronkenschap te vertonen, maar dat is officieel niet ter plekke vastgesteld. De politie van Munder was snel ter plaatse.

Er hoefde geen ambulance te worden ingeschakeld want niemand raakte gewond. Omdat een militair bij het ongeval betrokken is, werd de militaire politie ingeschakeld:

opening
Fernandes Express
Passion in concert

4 REACTIES
  1. Grote groepen Surinamers kennen de verkeerregels niet en maken verkeerde keuzes en dat is het gevolg van deze aanrijdingen. Willen zich niet aan regels houden en gaan uit van dat speel ik wel klaar. Ze komen onder druk, nemen risico, denken alleen aan dat speel ik wel klaar en ben wel op tijd thuis en houden met rijke andere zaken geen rekening. Dit is dan het gevolg van deze autobestuurders. Hun eigen gelijk.

    Hopeloze, autobestuurders, mensen die uitgaan van hun eigen regels en eigen gedrag, onverantwoordelijk gedrag dat de boven toon heeft en alle regels voor op zij moeten.


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES