maandag, mei 20, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politie121 lockdown overtreders afgelopen nacht opgebracht

121 lockdown overtreders afgelopen nacht opgebracht

-

Does Travel - naar Suriname

In Suriname heeft de politie de afgelopen nacht streng opgetreden tegen overtreders van de aangepaste lockdown. Tot 2.30u zondagochtend zijn zeker 121 personen opgebracht. Dt bevestigd de politie tegenover de redactie van Waterkant.Net.

Twee dames die aangehouden waren, hebben getracht vernielingen te plegen aan bezittingen op het terrein van de Surinaamse politie. Tegen hen zijn er andere maatregelen getroffen.

Ook viel de politie een adres binnen, zoals op bovenstaande foto te zien is, waar een groot feest was gehouden. Onduidelijk is of er ook mensen daar zijn aangehouden.

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

10 REACTIES
 1. Menig Surinamer is nog steeds in de ” A Libie Moes LibiĆ«” modes…dus dan krijg je dit..corona of geen corona..ze doen wat ze willen!!! Gedonder mang


  Maak melding
 2. Zwaar beboeten , die op feesten worden aangetroffen .
  Wie i het verkeer betrapt wordt , beboeten en vervoersmiddel in beslag nemen , en wordt alleen tegen betaling van een fikse boete vrijgegeven .
  Surinamers weten niet wat orde is , je kan ze nooit de vrijehand geven , ze maken er altijd een pottje van .
  Dus ge woon zware boetes uitdelen , de staat heeft toch geld nodig , laat deze koppige mensen daarvoor opdraaien.

  Vriendelijke groet
  LHB


  gemodereerd
 3. @Succes waarom zeg je niet gewoon ‘hindoestanen’ want je weet dat je een racist bent. Want toen deze week een creools feest aan de gang was met politie toppers en Damaru die weg rende voor de politie heb ik je niets horen zeggen. Waren dat ook mensen van Santokhi?


  Maak melding
 4. Door dit soort gedrag (want er zijn meer overtreders dan zijn gepakt natuurlijk) zitten we denk ik nog voor de kerst in een total lockdown. Ik wil alle a-sociale landgenoten in Suriname bedanken voor dit kerstkado.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES