zaterdag, juni 22, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieRuim 140 kg cocaïne in vijf sporttassen op haven Suriname

Ruim 140 kg cocaïne in vijf sporttassen op haven Suriname

-

Does Travel - naar Suriname

In de vijf sporttassen, die de douane recherche op donderdag 17 december op het Jules Sedney Nieuwe Havencomplex vond, is iets meer dan 140 kg cocaïne aangetroffen. Het gaat om drugs met een straatwaarde van circa 7 miljoen euro.

De tassen met cocaïne zaten verborgen tussen een partij gezaagd hout in een zeecontainer meldt de Surinaamse politie zojuist in een officieel bericht.

Een gemengd team van het Korps Politie Suriname onder andere de afdeling Narcotica Brigade werd ingeschakeld en samen met de douane is de partij onderzocht en in beslag genomen. Er zijn nog geen aanhoudingen verricht in deze zaak.

De redactie van Waterkant.Net verneemt dat het gaat om een container van een hout verwerkingsbedrijf. De container zou verscheept worden naar het buitenland. Het onderzoek in deze zaak duurt voort aldus de politie.

opening
Fernandes Express
Passion in concert

14 REACTIES
 1. De drugsfamilies voelen zich nu vrij om hun gang te gaan, want hun partij, de VHP is aan de macht. Ze hoeven niet meer te doen alsof ze een kikker of slang dienen, dus gaan ze helemaal los en de PG gaat zijn maten niet verlinken of tegenwerken! Allemaal VHP-bullshit!! Ze vernietigen al ruim een halve eeuw andermans kinderen met hun spul en er wordt, vooral nu niet tegen ze opgetreden, anders valt de regering! Overigens 5 tassen, 140 KG!! Kijk naar die tassen, boordevolle GROTE tassen…..dat is echt niet maar 28 kg per tas hoor!! Sani e pasa dja ini a tijdperk fu Chan nanga dem Chamu fu ing!! A sani na openlijk noow!!


  Maak melding
 2. @Luciën: Laten we mekaar geen mietje noemen want helder is helder dat nog ver voor Chan er een levendige handel en export van coke was. Niet voor niets zijn de ex pres en tegenwoordige vp veroordeeld in coke zaken. Van chan weet ik nog niet of die snuift en in de coke zit/zat maar van ddb en brunsie zijn het bekende feiten. Gelukkig zijn deze tassen gevonden en de vraag blijft hoeveel zullen er binnenkort weer aanspoelen. Zeker is zeker dat 2020 een goed jachtjaar was en hoofdpijn voor de eigenaren van die troep deze week vonden ze in Ned ook al sporttassen met harde €’s bij de zoon van een SurNed crimineel. Morro def kong hopelijk.


  Maak melding
 3. En jullie hebben allebei gelijk. Ze zitten ALLEMAAL in deze busniss, daarom kunnen ze elkaar nooit oppakken.
  De domboooooooooooos dat zijn jullie. Jullie worden niet eens meer uitgelachen, zo ver zijn jullie heen


  Maak melding
 4. Wie heeft de export/transport middelen ( bijv.groentezaken) naar het buitenland in handen.
  De echte grote jongens lopen vrij rond, wie zijn dat, denk a tori, kleine gemeenschap, ons kent ons, parallelle/informele economie, niet te controleren, alleen misschien als je gaat kijken waar deze lieden wonen. Op basis van deze kasten van bewoning/kastelen kun je ze aanwijzen maar aankomen niet.


  Maak melding
 5. Er bestaat geen ander bevolkingsgroep met een grotere djaroesoe en Kraboe mentaliteit. Zonder dat er maar ook een bewijs is, wijzen ndp awaries in de richting van een bevolkingsgroep. Jullie hebben niks in jullie leven bereikt, zijn geboren losers en zullen ook zo sterven


  Maak melding
 6. Tussen houtblokken verstopt en hout gaat toch naar china.
  De coke gelijk naast de container verbranden en niet vervoeren om op te slaan,je weet wat er meestal gebeurt, de helft verdwijnt tijdens vervoer.
  De coke snuivende ndp,ers zitten weer achter.


  Maak melding
 7. Voor wie🙄 Bouta of Brunsie.
  Of voormalige parlementariërs, die niet meer de onbeperkte mogelijkheden hebben om uit de kas te kunnen stelen, en die nu maar een eigen business zijn gestart..🤔🙄


  Maak melding
 8. Iemand stuurt wat “Kraaltjes” naar Suriname en denkt dat hij het recht heeft te suggereren dat anderen, waarmee hij het oneens is, niks bereikt hebben in hun leven. Wat een rare mentaliteit. Mentaliteit kun je niet kopen, dat moet je in je reet hebben anders niet. Goed doen en tegelijkertijd anderen wegzetten als nitwits en op je borst slaan dat je hulp biedt aan anderen, wat een mentaliteit zeg.
  Wie wijst naar een “bepaalde bevolkingsgroep”, niemand, maar als iemand dat gevoel heeft, dan is die persoon zelf niet koosjer in zijn denken.

  Btw de grote jongens zitten overal, achter de schermen bij de ABOP, VHP en NDP, vraag maar aan meneer Sardjoe, Bouterse, Brunswijk en anderen. Het is geen publiek geheim, deze namen circuleren al een eeuwigheid onder de samenleving, waarom komt er nooit een onderzoek, zo moeilijk kan het toch niet zijn. Nu weer, 140 kg onderschept door de politie, 140 kilo is geen kattenpis, planten, plukken, drogen, verwerken, het zijn geen ZZPers, het zijn geen éénpitters. Als je (politie) niet zoek heb je nooit bewijs hahaha. (Leden van de vorige regeringen worden ook voor van alles beschuldigt zonder enig vorm van bewijs, of niet soms, dus vanwaar ineens de verontwaardiging, meneer Boesskowtoe).
  Hoeveel groenten-en ander zendingen zijn er niet onderschept in NL en België, zijn de eigenaars in Suriname verhoort door de PG!!!! Jip en Janneke.


  Maak melding
 9. Interessant om ook uit te zoek is welke route deze container zou volgen, wie zijn belast met de transport van deze containers en welke tussenstops zouden er gemaakt worden tot aan eindbestemming. En zijn er in de transport overeenkomsten met dezelfde “type” containers.

  Sommige transportbedrijven zijn een belangrijke schakel in de drugshandel en het witwassen. Zij zijn ook een belangrijke afdeling van de illegale economie.

  Dit soort bedrijven samen met casino’s, cambio’s en vastgoed bedrijven moeten goed onderzocht worden. Zij vormen een netwerk dat een eigen economie in stand houdt.

  Drugs aanhouden is 1 maar daar om heen gebeurt er meer en meer criminelen zijn er mee betrokken.

  VeePee Brunswijk weet meer. Hij moet nu als kroongetuige optreden !

  Justitia Pietas Fides. Krakti !


  Maak melding
 10. Veel ‘helderzienden’ hier op Waterkant, die er zeker van zijn dat de huidige – en de vorige regering er ALLES of NIETS vanaf weten. Het enige wat ik met 100% zekerheid weet, is dat ik, Henkes, er niets mee te maken heb, voor de rest weet ik evenveel als al de ‘helderzienden’ hier, daarom zal ik maar rustig afwachten wat het onderzoek van de politie oplevert.


  Maak melding
 11. jammer hé luci…….. , je krijgt je deel niet , en ook al zou de VHP er iets mee te maken hebben wat jij suggereert , wil jij hun de schuld in de schoenen schuiven , maar jij hebt niks


  Maak melding
 12. Ver ver vóór de vorige regeerders was er door mensen uit India en China
  al een stille handel in Opium. Hun inkomens hebben zij goed geïnfesteerd
  en zijn hun nakomelingen nu de rijkste Surinamers.

  Creolen waren toen gouddelvers en balata arbeiders. Maar hun inkomens
  hebben ze verbrast aan genot. Want de zwakte van een Afro man is dat hij
  niet zijn kracht met zijn eigen ras wilt delen maar wel met andere volken.


  Maak melding
 13. Trouwens, die witten hebben eeuwenlang het bloed en zweet van de
  Afro mens gebruikt om hun land op te bouwen. Tot heden wordt het
  leed van zieke en arme Afrikanen gebruikt om geld op te strijken.
  OVER VERSLAVING GESPROKEN.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES