vrijdag, mei 17, 2024
HomeOnderwerpenGezondheid31 nieuwe COVID-19 gevallen, 23 personen in het ziekenhuis

31 nieuwe COVID-19 gevallen, 23 personen in het ziekenhuis

-

Does Travel - naar Suriname

De afgelopen 24 uur zijn er weer flink wat nieuwe COVID-19 gevallen geregistreerd in Suriname en wel 31. Het aantal personen in het ziekenhuis is ook flink toegenomen en gestegen van 14 naar 23.

Dat blijkt vrijdagavond uit de update van de cijfers op de officiële COVID-19 website van de Surinaamse regering.

Er is de afgelopen 24 uur maar liefst 217 keer getest. Daaruit kwamen 23 gevallen uit Paramaribo naar voren en 8 uit Wanica.

Vrijdag werd ook bekend dat een personeelslid van het Academisch Ziekenhuis positief is getest op COVID-19. De medewerker was een aantal dagen met klachten aanwezig op de werkvloer. Uiteindelijk liet het personeelslid zich testen en uren later bleek uit het resultaat dat die besmet is met het gevreesde virus. Het personeelslid heeft zich niet gehouden aan het protocol namelijk bij klachten thuis blijven of melden aan de personeelsarts.

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

6 REACTIES
 1. QQQ.. Minister Van volks Gezondheid.

  Ervaring Leert Men, Hoe Meer Er Wordt Getest Hoe Meer Corona Gevallen.
  Raak Aub Niet In Paniek

  Zins Een Paar Dagen Zijn Er Iets Wat Strengere Maatregelingen Getroffen, Uitkomst Hier van
  Zijn Over 14 Dagen Merk Baar.

  Min Of Meer


  Maak melding
 2. @ Ivanof: Jij blijkt dus een insider, ingezet om hier zaken te bagatelliseren! Wat een gore BS zit je uit je nek te braken! Je moet zaken niet verkeerd weergeven en halve leugens poneren. Waarom is men plotseling meer gaan testen? Gewoon uit het niets? Of had men er een degelijke aanleiding, indicatie voor? Jullie hebben willens en wetens de cijfers onderdrukt, hebben het lang vol kunnen houden, maar je weet dat de waarheid altijd een manier vindt om naar boven te komen en zie daar: een “plotselinge” stijging in het aantal Coronagevallen. Jullie moeten niet denken dat je met alleen maar ezels, jullie achterban dus, te maken hebben!! Jullie blijven maar liegen en bedriegen!! Maar ook daar komt eens een eind aan!


  Maak melding
 3. Ik ben benieuwd wat Nederland, volksgezondheid, doet t.a.v. Pfizer vaccin, koeling, ondersteuning, enz aan Suriname, volksgezondheid te geven?

  Ook wat de acties van Suriname zijn met de WHO, PAHO, met Frankrijk/Frans-Guyana.

  Wat mag Suriname van Nederland verwachten t.a.v. het Pfizer vaccin en opslagvoorziening ervoor? Ik hoop dat de minister Amar Ramadhin van Volksgezondheid van Suriname heel snel naar Nederland komt om dit met zijn collega Hugo de Jong te bespreken en wij weten wat ons te wachten staat.

  God Zij Met Ons Suriname


  Maak melding
 4. luci………. , kom met bewijs kloteklapper , dat de cijfers niet kloppen , zwart op wit , maar dat kun jij niet , jij lult net als die verpleegster van het Wanica ziekenhuis , dat het minder is dan door de overheid wordt beweerd , zijn jullie allebei benaderd door faya pepre , en een leuk centje gekregen , als jullie niet met bewijzen komen , zijn jullie medeschuldig aan oproerkraaien , en strafbaar , pas maar op covid kan ook zo bij jullie toeslaan , en dan kloppen de cijfers wel hé luci…….. .


  Maak melding
 5. De laatste tijd is de Minister van Volksgezondheid aan het zwabberen. Hij wordt steeds meer ongeloofwaardiger, hij laat feestjes met meer dan 50 personen toe, weliswaar COVID aangepast, en komt daarna met strengere maatregelen, is toch raar, het is toch ongepast en misdadig om deze feestjes doorgang te laten vinden.
  Hoe geloofwaardig ben je als Minister van Volksgezondheid, die zijn eigen regels door leden van zijn partij laat overtreden.
  Hier op wtk krijg je dan “hoera” reacties in de vorm van; deze regering is goed bezig, de oudjes hebben het ook verdient, de frist lady is heel goed bezig enz, en niemand die zich afvraagt als het wel verantwoordelijk is. Deze regering is beter dan de vorige regering, allemaal flauwekul, jongens, er sterven nog steeds mensen aan Corona.

  Nu gaat het weer slecht en hier op wtk zijn het dezelfde gasten die kritiek leveren, nu op burgers die zich ook niet aan de COVID maatregelen houden als die van dat feestje. Niemand lijkt het te beseffen dat beide groepen verkeert bezig zijn, wij hebben nog steeds te maken met een virus die dood en verderft zaait.
  Iedereen, ja iedereen moet zich aan de regels houden, al ben je bezig met bigi jari, gouden huwelijk of welk mijlpaal dan ook, feesten is not done. Corona doet niet aan politiek, mensen!!!
  Als je er wat van zegt dan ben je destructief, bezig, terwijl de Minister fout is, Jaja !!!

  Nu over iets anders:
  Met verbazing wordt geconstateerd dat de beloofde en toegezegde, een geste die met groot enthousiasme werd ontvangen door de aanhangers van deze regering, Srefidensi en Kerstbonus nog niet zijn uitgekeerd en in de maand december niet gaat gebeuren, men zit nog in de voorbereidingsfase ( ze ontberen een deuglijke administratie, is toch raar met zoveel opgebouwde kennis en ervaring opgedaan met het verstrekken van hulppakketten). Deze bonussen, werd door de regering Santohki met veel poeha aangekondigd, recentelijk in Nickerie aangevuld met nog een uitkering voor medisch personeel voor een bedrag van SRD 750. Ze zijn bijna een maand bezig met de voorbereiding, is toch je reinste volksverlakkerij. Waar blijf de “wonder” Minister van Financiën. Hebben ze niet genoeg geld in kas en wachten zij op de uitkering van het IMF in januari. Jip en Janneke


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES