1-jarig meisje vermoedelijk seksueel misbruikt

13
baby in Suriname

In Suriname is een 1-jarig meisje vermoedelijk seksueel misbruikt. Dat zou in het ziekenhuis naar voren zijn gekomen, nadat het meisje werd onderzocht.

Het kindje woont met haar moeder in het politie verzorgingsgebied Latour, op een perceel waar er meerdere huizen zijn. Ze was deze week op aandringen van de grootmoeder door haar moeder naar oma gebracht.

Donderdagavond werd het kindje, wegens herhaaldelijk braken en diarree, door haar grootmoeder naar de Spoed Eisende Hulp (SEH) gebracht. Tijdens onderzoek bleek dat het kindje mogelijk zowel vaginaal als anaal misbruikt is.

Gedurende het onderzoek waren de ouders van het kindje nergens te vinden. De zaak is overgedragen aan de Surinaamse jeugdpolitie die het onderzoek verder zal verrichten. Het kindje is ter verpleging in het ziekenhuis opgenomen.

Bekijk ook:


13 REACTIES

 1. En dan zeggen ze op dit forum vaak dat zulke dingen alleen in Nederland plaatsvinden.Laten we elkaar geen mietje noemen.Diegene of diegenen die dat gedaan hebben gewoon castreren en ballen rauw laten opvreten.Wond behandelen met limoensap en zout.


  Maak melding

 2. Dit is toch vele malen erger dan bij de beesten af. Want beesten vechten en bijten mekaar daarbij ,als dierlijk gedrag. Maar een kind van 1 jaar????????? GEEN ENKEL KIND, van welke leeftijd dan ook , zou zo,n ellende , angst en pijn moeten meemaken.


  Maak melding

 3. Sterkte en beterschap aan het kind.

  Dit is zeer ernstig !
  Kindermisbruik moet veel harder afgestraft worden. Ook familieleden en verzorgers die kennis ervan hebben maar niet ingrijpen moeten strafbaar gesteld worden.

  JusPol heeft veel werk te doen. Het is hoog tijd dat JusPol daadkracht laat zien.
  No Nonsense and Zero Tolerance.

  Wij willen een veilig Suriname !

  Justitia Pietas Fides. Krakti !


  Maak melding

 4. Verkrachting kind van 1 jaar, hoe haal je het in je hersenloze hoofd. Je maakt niet alleen de artsen boos maar de hele gemeenschap. Wie het ook heeft gedaan op het erf, deze persoon moet gesterraliseerd worden. Bij zijn geslachtdeel de ballen dichtnaaien, dan krijgt hij geen kind meer. Hij verdient het niet om kinderen op de wereld te zetten.


  Maak melding

 5. Zulke figuren moet handen voeten vast binden in het openbaar ophangen net zolang met tamarinde stok slaan totdat hij nooit meer zegd en vervolgens gewoon doorgaan, dat hij niet meer ademd..


  Maak melding

 6. Ernstig dit! Vraag mij af wanneer dit schandalige misbruik is begonnen en met rillingen over mijn lijf kan ik me niet indenken wat dit kindje heeft moeten doorstaan.
  Onlangs was er toch ook een geval van een zich opa noemende viezerik die zijn kleindochter misbruikt had en waarbij ook een oma aan de bel heeft getrokken.
  Hopelijk krijgt dit kindje alle nodige hulp in haar helingsproces en ja in dit geval sta ik als Diaspora vooraan.
  Hopelijk weet Alida Johanns een passende straf voor die gestoorde geest(en) die dit kindje haar hoogste goed en integriteit hebben ontnomen.


  Maak melding

 7. Als dit echt is gebeurd, wat ik redelijkerwijs aanneem.
  Wil ik heel graag met de dader/daders , 21 minuten vertoeven.
  O, o, wat ben ik woest, maar wat kan ik ermee?


  Maak melding

 8. Als vertekening van het kind waar is, wat ik redelijkerwijs geloof, ben ik woest. Ik zou heel graag met de dader/daders alleen in een kleine gesloten willen vertoeven voor 21 minuten. Wat de consequenties ook kunnen zijn.
  Familie, veel sterkte.
  Ik leef met jullie mee.


  Maak melding

 9. Leek je vraagd te veel boi 21min???geef my maar 1min en 1scherpe Houwer.dan mag j lekker 20min gaan voetballen met die dader zyn hoofd.egt boi mie atie ai prietie te me lezie deng soort sang dies.dan vraag k me wel af van god!!waaaaar was j toen dit alles gebeurde????????een kindje van 1jaar jongu gado kan niet tog kan niet!!!!


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.