Tieners aangehouden na diefstal groot geldbedrag in euro

16
verdachten-aangehouden-politie-suriname
Archieffoto - verdachten aangehouden in Suriname.

De politie in Suriname heeft vier jeugdige verdachten op hun woonadres opgespoord en aangehouden. Het gaat om de 14-jarige G.C., E.D.(15) en J.M. en J.J. beiden 17 jaar. Ze werden aangehouden in een zaak waarbij een groot geldbedrag in euro werd gestolen meldt het Korps Politie Suriname.

Een benadeelde deed op donderdag 10 december aangifte van diefstal van een groot geldbedrag in Euro dat door een zoon van zijn werknemer uit zijn woning zou zijn weggenomen. Op camerabeelden is duidelijk te zien hoe de 14-jarige jongen zich begaf naar de slaapkamer van de aangever en het geld vanuit zijn klerenkast wegnam.

Een deel van de buit verdeelde G.C. onder zijn drie jeugdige vrienden. Dit trio werd eveneens opgespoord en aangehouden. Volgens verklaring van twee hunner, J.M. en J.J. kochten zij met het gestolen geld een televisie, een playstation, twee scooters, sportschoenen, twee vuistvuurwapens en andere persoonlijke goederen.

J.M. betaalde ook nog een aannemer die renovatie werkzaamheden moest verrichten bij zijn woning. De derde jeugdige vriend E.D. hield de politie voor niets af te weten van het gestolen. Het lag alleen in de bedoeling zijn bromfiets te ruilen met J.M., waarbij hij in de plaats daarvan de scooter zou krijgen.

Om de renovatie werkzaamheden te kunnen verrichten kocht de 26-jarige aannemer N.K. deuren en andere benodigdheden. De jongens die flink aan de tand werden gevoeld, legden een volmondige bekentenis af bij de politie. Een deel van het geld werd op J.M. en J.J. terug gevonden.

Bij een grondig huisonderzoek, trof de politie de goederen aan die de twee jeugdigen afzonderlijk hadden gekocht. Ook bij de aannemer werden er goederen aangetroffen. Zowel het aangetroffen geld en de goederen werden door de politie in beslag genomen.

De vier jeugdige verdachten zijn na overleg met het Openbaar Ministerie in verzekering gesteld, terwijl de aannemer N.K. na verhoor is heengezonden. Vanwege hun jeugdige leeftijd zijn allen ondergebracht in het jeugdcellenhuis te Opa Doelie. Het onderzoek in deze zaak duurt voort meldt de politie.


16 REACTIES

 1. Je krijgt alleen problemen als je deze marrons in dienst neemt.
  99 PROCENT van alle gevallen door deze groep veroorzaakt.Ze moeten in het binnenland blijven en niet in de stad komen.De ouders denken alleen aan kinderen maken als muizen en ze niet opvoeden.


  Maak melding

 2. Alweer allemaal creoro enerzijds kunnen ze ook weer niet helpen .De creoolse volk hebben het over black lives matter en afschaffen van zwarte piet al vanaf de slaventijd die racisme,maar dat stelen hebben ze ook van de slaventijd,wil ik bijna zeggen ,,het zit in hun bloed,,Het niet willen werken voor de blanke onderdrukker toen,en gingen ze dan liever stelen s’nachts en dat gebeurdt ook overdag.Heel makkelijk aan je middelen komen.De straf wetgeving is verouderd is nu geweldadiger geworden ,mogen de straffen ook zwarder worden .


  Maak melding

 3. Berechten als volwassen. De jeugd denkt dat ze kunnen maken.

  Kalium Madjoe @@ krijg je natte droom als je het woord MARRONS schrijft??? Je lijkt een bandrecorder die telkens hetzelfde liedje draait. Pfffff.


  Maak melding

 4. rbrowny me y , , is de grootste rascist hier op WTK , , dus geen haar beter , hé talenknobbel , , maar die jeugdigen moeten ze echt berechten als volwassenen , ze denken en handelen ook als volwassenen , allemaal geleert en gezien op de paarse school.


  Maak melding

 5. Wat deze (man) hier doet is gewoon ophitsen en om andere reden my steeds becritiseerd,dit is persoonlyk en gelieerd aan de straat waar ik woon, noem het maar INDIA want dat wordt my gezegd en jy noemt my racist laat my niet lachen


  Maak melding

 6. ja rbrowny met y , , welke man bedoelt jij , die ene in je straat , die racist , ja dan zijn jullie maatjes toch , en india is best een eind ver weg van Suriname , al zal je goed kunnen zwemmen je haalt het nooit , en met een vliegtuig , misschien met de slm 777 tot Europa , maar dan , , je kunt robg vragen want die heeft verstand van vliegen , , in een van zijn sprookjes komt een oud vrouwtje met een tand op een bezem aan vliegen , dus robg kan haar vragen of je mee kunt liften op die bezem , , dus succes , en we lachen jou niet uit hoor


  Maak melding

 7. @RBROWNY je bent en blijft een clown met je yyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy.
  na zoveel commentaar en nog je blijft je ínheemse roots gebruiken om zoveel taalfouten te maken.

  CLOWN


  Maak melding

 8. He rbro
  misschien moet je je dan niet zo walgelijk gedragen, een vuile vieze schurftige teringhond die voortdurend loopt te emmeren over een nieuwe grondwet, die voortdurent loopt te zeiken over === het verleden laten rusten==== VERGEET DAT MAAR
  === alleen maar naar de toekomst kijken
  TIEN JAAR lang je bek dicht gehouden en nu je smoelwerk opendoen, dat mag, maar niet op zo’n walgelijke sneaky, wijze als jij doet.
  Je alter ego robg is wat dat betreft eerlijker. Hij is ndp en dat mag, al slaan ze opmerkingen nergens op.
  dr jekyll en mister Hide
  Overigens je moet niet dezelfde taalfouten maken als robg, met name de letter l levert jullie wat problemen op
  Wat ook wel heel leuk is, dat is dat je in je onoplettendheid wel een reageert zonder taalfoutttten
  Ik vind figuren zoals jij zo walgelijk, om van te kosten, Jij schijthond


  Maak melding

 9. Best agent(en) allereerst mijn complimenten voor het snel arresteren van de dieven.
  De volgende keer moet je de dief overeind laten staan, nu kan hij een scheet(puf) op je laten, je weet het niet, misschien heeft hij apensoep gegeten.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.