Tassen met drugs aangetroffen in container haven Suriname

17
Tassen met drugs aangetroffen in container haven Suriname

De douane recherche en de Narcotica Brigade van de Surinaamse politie zijn op de Jules Sedney Haven van Paramaribo gestuit op een hoeveelheid drugs. Volgens de eerste informatie gaat het om drugs die zijn aangetroffen in tassen in een container.

Het gaat om 5 grote zwarte tassen zoals te zien is op de foto (inzet).


17 REACTIES

 1. QQQQ…Someday At Chrismas

  Someday At Chrismas Men Wont Be Boys
  Playing With Bombs Like Kids Play With Toys
  One Warn December Our Heart Will See
  A World Where Men Are Free

  Stevie Wonder.. Andra Day.. Ga Maar Google (aub)

  I”ll Take You Into My Chrismas Mood


  Maak melding

 2. Ach, hun matties zijn nu aan de macht, dus er is ergens iets fout gegaan of het is een afleidingshoeveelheid. De grote bulk is waarschijnlijk al onderweg naar Europa! Vragen jullie aan minister Kuldipsing of ze er meer van weet,….vast wel!


  Maak melding

 3. QQQ..

  Zo Lang De Politie Niet Meer Details Geopenbaard Heeft.. Is Het Moeilijk Om Een Oordeel Te Vellen.

  Stel Dat Er Allen Maar Blom Of Paracetamol In Die Tassen Zaten..

  Ik Verzoek Een Ieder Om Iets Wat Terug Houdend Te Zijn.. Wacht Eerst Het Onderzoek Van De Politie Af..


  Maak melding

 4. QQQ.. Street Life

  I Play The Street Life Because There Is No Place I Can Go
  Street Life.. Its The Only Life I Know
  Street Life.. And Theres a Thousand Parts To Play
  Street Life.. Until You Play Ure Life Away

  Randy Crawford.. Dja


  Maak melding

 5. luci-en-k….. , , en die gio , , jullie weten er meer van hé paarse ratten , en zeker zijn daar nog paarse douane ambtenaren werkzaam , , hé goi , en luci ………. , , en limbo gaat jullie verraden want hij zit al in de olie , hé limbo


  Maak melding

 6. Kali madjoe @@ Zoooo..Nu geef je niet de schuld aan de marrons bevolking. Zo te zien ben je een VHPer met veel fantasie. Drugsdealers heb je in alle rassen, landen en politieke kleur. Het gaat alleen maar om geld. De mensheid is bezeten van geld. Het gaat dus nooit ophouden. Het is een kwestie van vraag en aanbod.


  Maak melding

 7. @Wat en Kali Madjoe: Deze plaat werkt allang niet meer, geen hond gelooft er nog in en jij weet wel beter! Telkens als je op ge bek gaat de NDP erbij halen als schild, zoooo goedkoop en zo doorzichtig. Blijkbaar hebben jullie zelfs in het liegen een gebrek aan inzicht! Het is geen geheim dat de Hindustaanse gemeenschap de drugsmeesters van Suriname zijn. Anderen met het vingertje wijzen, zoals de Hollanders jullie dat geleerd hebben, verandert niets aan dat feit. Trouwens, over de Hollanders gesproken, olie gevonden, VHP binnen, Nederland middels Shell ook binnen. De uitverkoop aan Nederland is in gang gezet. De VHP was toen tegen de onafhankelijkheid, is dat nu nog en bewijzen dat met hun daden! Verraad aan Mama Sranan!!


  Maak melding

 8. Men doet NU alsof Suriname een land zonder levensmogelijkheid is.
  Geen olie, geen gas, geen water, geen lucht geen vruchtbare grond,
  geen delfstoffen en zelfs van zuurstof afhankelijk zou zijn van Nederland.

  En alles is de schuld van 1 persoon.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.