SLM voert vanavond eerste commerciële vlucht uit met eigen B777-200ER

15
SLM Boeing 777-200ER weer onderweg naar Suriname
Foto (c) Douwe van der Zee

De Surinaamse Luchtvaart Maatschappij (SLM) gaat vanavond haar eerste commerciële vlucht met de B777-200ER ‘Bird of the green paradise’ naar Amsterdam uitvoeren. Dat heeft het bedrijf in Suriname vandaag bekend gemaakt.

“Door de commerciële inzetbaarheid van de ETOPS gecertificeerde B777-200ER gaat Surinam Airways officieel een nieuwe fase tegemoet. Samen met alle betrokken actoren is de afgelopen periode hard gewerkt en Surinam Airways is bijzonder verheugd bekend te mogen maken vandaag haar eerste commerciële vlucht naar Amsterdam te mogen uitvoeren” aldus het bedrijf.

Deze vlucht kan aangemerkt worden als een ‘cargo only flight’ en vertrekt om 19.00u hedenavond. De verwachtte vliegtijd naar Amsterdam zal acht en half uur bedragen. Op zondag 20 december aanstaande zal de eerste passagiersvlucht vanuit Amsterdam worden uitgevoerd.

Surinam Airways dankt een ieder die een bijdrage heeft geleverd aan dit proces en werkt met vereende krachten verder tot succes van het bedrijf.


15 REACTIES

 1. succes slm

  rbrown , , wat een onzin pent je weer , kan een vliegtuig vruchtbaar zijn en met wat moet het zich vermenigvuldigen , , er is iets niet goed tussen je oren paarse rat , , ga naar de dokter , en die verwijst je wel naar een psychiater , , wat een lamzak.


  Maak melding

 2. @wat
  het wordt steeds duidelyker hoe intelegent je ben,je past niet in myn straatje knul ga je vriendjes achterna, werk aan je inbeeldings vermogen en zoek niet steeds naar taal fouten want die bestaan niet, en je mag het weten ik ben kleuren blindt, en levensgevaarlyk


  Maak melding

 3. ha ha ha rbrowny met y , we dachten het al dat je wazig kijkt , en intelligent weet je ook niets van , , je ziet je taal fouten niet , en je vermogen naar beelden is onder de maat , , weet jij welke kleuren op de staart van de 777 en welke afbeeldingen er op geschilderd zijn , zal wel niet , , met jou inbeeldingvermogen denk je dat het hele vliegtuig paars is , , en als jij gevaarlijk bent kan dat mensenlevens kosten , , maar ja je wilt je baasje bouta na apen , en ook meer dan 15 Surinamers ombrengen hé met je paarse leuter , , want bouta past wel in je straatje hé


  Maak melding

 4. Whaha R-Bruin…

  Grappig wat de “Blanke” man jouw wijs heeft gemaakt met je kasten theorie…. Domoor…Welke theorie heb jij waar je vandaan komt ? Heb je de ontwikkelingen afgelopen duizenden jaren gevolgd op o.a medisch economisch en technisch gebied … met je ” jouw cultuur ” ? Dat terzijde nee ik ben er voor elke surinamer … schaam je dat je als volwassen persoon cq voorbeeld voor de jeugd nog zulke uitspraken doet … Ja levensgevaarlijk voor je eigen kinderen…


  Maak melding

 5. nou ahe. , , ha.ha.ha. , jij denkt het allemaal te weten. , . , wie is de clown hier. , .wat denkt je . , , jij ahe. je komt uit het circus van bouta . , . en hebt nog nooit gevlogen met de slm hé ahe. deze 777 van slm zal nooit het circus van bouta vervoeren. , . waarom niet ?. , . weet je dat irritante asociale paarse allesweter. of ben jij ahe een holmaatje van meneer Y. , . waarvan je denkt dat meneer Y onder beeldspraak valt. , . dus ook een clown. , . ga lekker met zijn tweetjes naar leonsberg en treed daar op als zielige clowns . , . bouta zal zich bescheuren van het lachen , en jullie worden bevorderd tot hofnarren.
  o ja robg is ook daar met zijn apparaatje. , . dan kunnen jullie morgen zondag 20 december op dat ding zien dat de slm777 weer terug komt naar Zanderij.
  in jou reatie op WAT. zien we dat je geilt op een punt (.) , . nou hier genoeg punt(.) dus sla je slag. , . die veira zei toch redt je zelf .
  We weten dat jij ahe , nu begint te zeiken dat er weinig hoofdletters zijn gebruikt in deze reactie . , . maar zoek dat maar uit . , …………………………………………..


  Maak melding

 6. Oo WATJE – Je ben o zo voorspelbaar en dat maakt jou ook zo simpel en lachwekkend. Een kleuter had kunnen verwachten dat dit jouw reactie zou zijn. Als je het niet eens bent met WATJE dan ben je voor bouta toch? Ik zag het al aankomen. Als dat je gelukkig maakt, be my guess.

  Nu is het een ander die zeikt over een punt en komma maar jij bent toch degene die steeds in herhaling valt als het gaat om de reacties van Rbrown. Denk je leuk te zijn of grappig, nee WATJE je zet jezelf voor schut en bent irritant. Je hebt gewoon een koekje van eigen deeg gekregen en daar kan zielig WATJE niet tegen. Nee WATJE slaat op tilt want er komt nog meer
  koeterwaals uit het zielig dingetje dat doet vermoeden dat je een gefrusteerd tienertje bent achter de pc van zijn pa, een seniele oude gek, of drank of drugsverslaafde. Sorry meer kan ik niet van je maken en meer reacties heb ik niet voor jou want de aandacht geeft je een kick.

  Ik moet je wel gelijk geven dat ik nooit met de slm zal vliegen. Ik vlieg n.l. met veel andere maatschappijen naar plekken waar jij nooit een poot zal zetten.

  Nu zal je helemaal los gaan en zal ik de grootste boutist op deze aardbol zijn. Maar je bent al door de mand gevallen met je voorspelbare reacties. Het komt niet meer goed met jou mits je jezelf een tweede kans gunt en een andere nickname neemt. Je staat nu bekend als de dorpsgek van dit forum. En je bent geen partij voor mij op geen enkel vlak oke!


  Maak melding

 7. Nog een typfout niet te verwarren met taalfout je bent ipv je ben, in regel 1 van mijn lange reactie.

  Niet voor WATJE want die ziet het niet! Die ziet alleen de y of Y in de reactie van iemand die gewoon een mening geeft op een openbaar forum. Inhoudelijk reageren, nee hoor. Met teveel van deze types geen vooruitgang in Suriname. En ze houden zoveel van hun land! Blij dat ik niets met ze te maken heb.


  Maak melding

 8. ha-ha-ha ahe , ik zit niet op jou aandacht te wachten , , want jij domkop wijkt toch ook af van waar het om ging de slm 777 toch , en je neemt je vriend rbrown in bescherming , ja als je dat niet doet zal deze jou voor je domme bek slaan , en dan sta je met een mond zonder tanden , , en dan kun je niet meer van je afbijten , en ga je dan nog vliegen met de slm , je kunt dan baby voeding vragen , want kip en rist en kousenband zal wel niet lukken , die aardige stewards ? van de slm zullen jou als kind behandelen .
  en vragen wie is je begeleider……….. .


  Maak melding

 9. @realitymaster
  dit is een van de pynpunten die men niet durft tebespreken, maar gewoon de waarheidt is .
  Ik ben geboren en getogen in Suriname ,ik ben inheems mix en ben tussen alle culturen in opgegroeit tot wat ik nu ben.
  en u wilt beweren dat het niet zo is ,ik wil een eerlyk voorbeeldt zyn en niet zinspelen
  de realiteit is toch een mooi bewys , een vorm van apartheidt ,aparte scholen voor…
  ken jy een maron school waar africaans wordt onderwezen ,in het land der blinden is een oog de koning


  Maak melding

 10. Gefrusteerde WATJE,
  Nog een allerlaatste voor JOU.
  Ja in dit geval is het JOU en in JOUW laatste koeterwaals moet het zijn; “ik zit niet op JOUW aandacht te wachten”. Kun je het nog volgen ongeschoold WATJE?
  Ga terug naar school ipv de spot te drijven met anderen hier.

  Mij kun je niet aan jochie, ben van een ander kaliber.

  En knoop het goed in je oren; ik neem het voor niemand op want ik ken niemand hier op dit forum. Ik sta op mezelf en ga de discussie aan met iedereen als het nodig is. Bij JOU is het geen discussie maar helaas een les in de Nederlandse taal. Hopelijk heb je er iets van opgestoken maar ik denk het niet want daar ben je te dom voor.

  Op de zondag is er nog meer dan WATJE dus doei! Hopelijk heb je ingezien dat jouw Nederlands en de schrijfwijze te beroerd is om herhaaldelijk, tot vervelends toe, grappen te maken over een ander.

  Je mag terugkomen met je koeterwaals, echter van mij geen reactie meer. Geen tijd voor hopeloze gevallen!


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.