maandag, mei 27, 2024
HomeNieuws uit SurinameBiza naar Coronie en Nickerie voor landsdienarenregistratie

Biza naar Coronie en Nickerie voor landsdienarenregistratie

-

Does Travel - naar Suriname

Het ministerie van Binnenlandse Zaken (Biza) is gestart met de registratie van landsdienaren in de verschillende districten. Deze registratie geldt voor landsdienaren die op een of andere reden niet online kunnen registeren. Na Saramacca, zijn de districten Coronie en Nickerie aan de beurt.

Landsdienaren werkzaam/woonachtig in Coronie kunnen zich op vrijdag 18 december van 08:00 uur tot en met 16:00 uur registeren in de Multifunctionele Zaal van Coronie aan de Gusje Oststraat. Die van Nickerie kunnen op zaterdag 19 en zondag 20 december van 08:00 uur tot en met 16:00 uur in de districtszaal Nickerie aan de RP Bharrosstraat 86 terecht om zich te registreren.

De registratie is voor landsdienaren van alle ministeries van Suriname, die zich nog niet hebben geregistreerd. Voor de registratie dient meegenomen te worden: legitimatiebewijs, laatste beschikking/resolutie en kopie diploma van de hoogst genoten opleiding. Bij de registratie worden de COVID-19-maatregelen strikt in acht genomen.

opening
Fernandes Express
Passion in concert

2 REACTIES
  1. Waar is de distrikt comesariaat dan voor, wat zyn dan de taken van comesariaat
    heefd Binenlandse zaken daar geen vertegenwoordiger, wat een flauwekul.
    a moni doro toch


    Maak melding
  2. zie je wel rbrowny met y , , dat je ook nergens verstand van hebt , , en je kunt ook niet lezen hé paarse lul , , en het schrijven is nog slechter , , dus oelewapper je hoeft je niet te registreren , , jij weet ga niet hoe dat moet , , en als jij het toch zou kunnen door hulp van een andere ( misschien robg ) moet je het wel zelf betalen klojo , want de regering heeft geen geld , , want dat heeft je baasje bouta gepikt


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES