Haast vanwege aanvang lockdown leidt tot verkeersongeval

6
Haast vanwege lockdown leidt tot verkeersongeval

Deze twee voertuigen waren woensdagavond rond 21.00u betrokken bij een verkeersongeval op de kruising van de Magentakanaalweg en Welgedacht C-weg in Suriname. Het vermoeden bestaat dat een bestuurder zich haastte om naar huis te gaan vanwege de lockdown.

Het wit gelakte voertuig kwam vanuit de Verlengde Welgedacht C-weg en ging richting Indira Gandhiweg. Het grijs gelakte voertuig reed over de Magentakanaalweg, komende vanuit de Nieuw Weergevondenweg en gaande richting de Welgedacht A-weg.

Op de kruising waar er een stopbord staat, ging het verkeerd. Het wit gelakte voertuig schatte de snelheid van het andere voertuig verkeerd in en reed haastig door. Hierdoor ontstond er een aanrijding waarbij het grijze voertuig in de berm tegen een verkeersbord eindigde.

Niemand raakte gewond bij het ongeluk maar de schade was wel enorm. De Surinaamse politie kreeg de melding en ging ter plaatse voor nader onderzoek.


6 REACTIES

  1. Tijd kunt u niet maken, men moet in deze moeilijke tijd, tijd vrijmaken en aan ons opgelegde maatregelen te houden.
    Covid19, heeft dit veroorzaakt, samen vechten we, maar de covid is ons minimaal één stap voor, de moed niet opgeven. Samen komen we zeker uit de corona tijdperk.


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.