Eerder bekendgemaakte wegomlegging aangepast

4
https://politie.sr/wegafsluiting-in-verband-met-krijgsraadzitting/

Het Korps Politie Suriname heeft zojuist bekend gemaakt dat, in het kader van de te verwachten verkeersdrukte naar de kerstdagen en de jaarwisseling toe, het verkeer in de binnenstad in verband met de veiligheid zal worden omgelegd. De eerder bekendgemaakte wegomlegging wordt als volgt aangepast.

De kruisingen gevormd door de hierna te noemen wegen zullen worden afgesloten met dien verstande dat bestemmingsverkeer wel zal worden toegelaten.
– Jodenbree- en de Maagdenstraat
– Dominee- en de Jodenbreestraat
– Steenbakkerij- en de Zwartenhovenbrugstraat

De wegomlegging zal op de volgende dagen en tijden plaatsvinden: 23, 24, 30 en 31 december 2020. Telkens van 09.00 tot en met 19.00 uur. Naar gelang de verkeersintensiteit afneemt zal in overweging worden genomen om de ingestelde omlegging eerder dan gepland ( 19.00 uur ) op te heffen.

Op de totale gemeenschap in het algemeen en de weggebruikers in het bijzonder wordt een dringend beroep gedaan om met het bovenstaande rekening te houden, uw route te plannen en de bevelen van de politie stipt op te volgen.

Bekijk ook:


4 REACTIES

 1. De lichtjes vd kerstboom zijn nu aan, het plein is leuk versierd en druk bezocht.
  Leuk voor de bezoekers, licht in de duisternis.

  Dit is een initiatief vd het bureau vd First lady. Het oorspronkelijk idee is vanwege covid in duigen gevallen helaas. Voor nu goed genoeg 👍.
  De First lady is beland in een wespennest van oude lieden, die afstammen uit de middeleeuwen. Wat een afgunst, mijn God man. Surinamers ga je schamen, schandalig gedrag van jullie. Wat een farce met jullie zogenaamde protocollen gekopieerd uit het westen. Waar is jullie eigen identiteit.

  Ik sta vierkant achter de First Lady, ken haar niet persoonlijk, maar ze is een intelligente jonge vrouw die exact weet wat ze wil. Een frisse wind die een glimp vd toekomst weergeeft. De president mag trots zijn op vrouw.


  Maak melding

 2. QOO..

  Van Te Lang Staan Wordt Je Moe . En Als Je Achter De F. LADY Staat Ga Je Niet Kunnen Zien Wat Voor Haar Gebeurt.

  Je Moet Gewoon Naast Haar Staan .. Ess


  Maak melding

 3. QQQ
  “Van te lang staan wordt je moe. En als je achter de F. Lady staat ga je niet kunnen zien wat voor haar gebeurt.
  Je moet gewoon naast haar staan .. Ess”
  Goeie tekst hé! 😝

  Je bekijkt het vanuit jou perspectief, ik zie het anders. Ik hoef niet te zien wat er gebeurt, ben geen beveiliger, de First lady is slim genoeg om haar eigen boontjes te doppen. Ze moet haar eigen (levens)lessen leren.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.