maandag, juni 24, 2024
HomeOnderwerpenGezondheid20 nieuwe COVID-19 besmettingen, actieve gevallen gestegen naar 60

20 nieuwe COVID-19 besmettingen, actieve gevallen gestegen naar 60

-

Does Travel - naar Suriname

Zoals verwacht is het aantal COVID-19 besmettingen in Suriname de afgelopen 24 uur weer flink toegenomen. Na 140 keer testen zijn er 20 nieuwe gevallen geregistreerd. Het totaal aantal actieve gevallen is woensdag hierdoor gestegen naar 60.

Dat blijkt woensdagavond uit de update van de cijfers op de officiële COVID-19 website van de Surinaamse regering. De meeste besmettingen werden geregistreerd in Paramaribo (15). Verder is er sprake van 3 gevallen in Wanica en 2 in Para.

De stijgende cijfers waren aanleiding voor de Surinaamse overheid om de maatregelen aan te scherpen. Dat het aanscherpen nodig is blijkt uit diverse besmettingen de afgelopen dagen.

Zo zijn een schoolhoofd en leerkrachten besmet. Ook medewerkers van de Stichting voor Bosbeheer en Bostoezicht (SBB) hebben het virus te pakken.

opening
Fernandes Express
Passion in concert

8 REACTIES
 1. QQQ..

  Ik Zou De Surinamse Overheid Willen Aanraden Om Vooral Niet In Paniek Te Raken.. Van Paniek Gaat Men Fouten Make En Dat Moeten Wij Als Land Vooral Niet Hebben..

  Ik Zou Zeggen.. Spoor Die Corona Harden Op En Pak Die Plaatsen Aan

  Plekken Waar Veel Brazilianen Zich Ophouden Moet Een No Go Eria Zijn
  Het Zijn De Brazilianen Die De Corona Verspreiden.


  Maak melding
 2. Het zijn de cubanen en brazilianen en de surinamers zelf die de virus verspreiden en de regering geeft de schuld aan de Nederlandse toeristen om flink geld aan deze mensen te verdienen om andere kosten in Suriname te dekken.
  Zoals de kosten voor bog en de bewakingsbedrijven.


  Maak melding
 3. Een arts, geneesheer, die een eed heeft afgelegd, zich in dienst te stellen van zijn/haar medemens, gaat in de politiek en speelt politieke spelletjes met de mensen die in bescherming moeten worden genomen, foei toch minister Ramadhin🖕🏼🖕🏼Gedraag je als een vakminister, laat de politiek over aan politici.


  Maak melding
 4. QQQ Pony: de man is behalve geneesheer ook min. van volksgezondheid en is als zodanig verantwoordelijk voor het beleid en de maatregelen om verdere verspreiding te voorkomen. Dus toon wat respect want in het vorige bewind zaten lieden die geen kaas hadden gegeten van de materie en toch aan het roer stonden. Maar daar had jij nooit problemen mee, want ondanks hun vele mankementen hebben we je nooit gehoord.


  Maak melding
 5. Boesskowtoe, je lijdt nog steeds aan de ijlziekte Bouterse, je kunt niet clean denken. Jouw geachte minister heeft zgn niet geweten van dat feestje georganiseerd tegen de covid regels in, anders had hij het afgeraden, een leugentje om best wil, maar met gevaar tot Covid besmetting. Snap je het nu, je moet niet alles slikken wat de regering doet. Tegen zijn eigen maatregelen zondigen is een arts-minister onwaardig. Dat ik nooit eerder reageerde is niet relevant, het gaat hier om de gezondheid van mensen en niet om mijn persoontje. Als één van de senioren, aanwezig op dat feestje, laten wij hopen dat het niet zover komt, besmet raakt wat zeg je dan……


  Maak melding
 6. Wanneer vind de eerste vaccinatie prik in Suriname plaats? Is er al een datum hiervoor vastgesteld?

  Gaan huisartsen er mee belast worden, ziekenhuizen of een andere instantie? BOG?

  Is alles al stand by om
  het vaccin goed te bewaren/ juiste temperatuur onder nul?

  Transport, logistiek, opslag in het binnenland/ dorpen van Marrons en Inheemsen?

  Is er wel voldoende geschikte opgeleide personeel die mensen kunnen vaccineren tegen het COVD-19 virus?

  Veel werk aan de winkel. De USA heeft het Pfizer- vaccin al goed gekeurd, Engeland, EU ook en veke gaan heel snel beginnen met vaccineren. Engeland is al begonnen. Nederland begint op 8 januari 2021.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES