Auto op z’n kop na zware aanrijding tegen stroompaal

6
Auto op z'n kop na zware aanrijding tegen stroompaal

Dit voertuig raakte dinsdagavond behoorlijk beschadigd nadat de bestuurder tegen een stroompaal van de NV Energiebedrijven Suriname (EBS) knalde. Het eenzijdig verkeersongeval vond plaats aan de Commissaris Weythingweg.

Door de klap kwam de auto op z’n kop terecht in een goot langs de weg. Bij het ongeval raakte een vrouw gewond. Ze werd met een ambulance voor medische behandeling naar de Spoedeisende Hulp van het ziekenhuis vervoerd.

De Surinaamse politie schakelde een bergingsbedrijf in, die het voertuig uit de goot haalde en daarna wegbracht. De politie heeft de zaak in onderzoek.


6 REACTIES

 1. @Jane de Wit, nee hoor! Die paal stond weer in de weg zoals gewoonlijk, en ja hoor die wegen zijn ook zo smal om 100 km/h te rijden hè!!??


  Maak melding

 2. Onmiddelijk alle rijbewijzen intrekken en ongeldig verklaren, Sranangmans/Oema,s kunnen geen auto rijden/besturen, stuk voor stuk brokken piloten.
  Laat ze eerst oefenen met een ezelskarretje, net als vroeger.


  Maak melding

 3. Onmiddelijk alle rijbewijzen intrekken en ongeldig verklaren, Sranangmans/Oema,s kunnen geen auto rijden/besturen, stuk voor stuk brokken piloten.
  Laat ze eerst oefenen met een ezelskarretje, net als vroeger.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.