zaterdag, juni 15, 2024
HomeNieuws uit SurinameTCT: 'Strenger optreden tegen chauffeurs en passagiers die niet aan COVID-19 regels...

TCT: ‘Strenger optreden tegen chauffeurs en passagiers die niet aan COVID-19 regels houden’

-

Does Travel - naar Suriname

Het ministerie van Transport, Communicatie en Toerisme (TCT) in Suriname, zal strenger optreden bij gevallen waar buschauffeurs en passagiers zich niet houden aan de protocollen voor openbaar vervoer. Er zijn passagiers die instappen zonder de COVID-maatregelen, zoals het dragen van een mond- en neusbedekking, in acht te nemen.

Er is ondertussen met de Particuliere Lijnbushouders Organisatie (PLO) hierover van gedachten gewisseld en de boodschap is dat deze zaken niet langer getolereerd zullen worden. Dit zei minister Albert Jubithana van TCT maandag tijdens een persconferentie.

Met nog zeventien dagen in het jaar te gaan is de trend duidelijk als het gaat om de COVID-19 besmettingen en het gedrag van Surinaamse burgers. Volgens de bewindsman moet er terstond opgetreden worden om erger te voorkomen. Dit besluit geldt ook voor de boothouders.

De bewindsman gaf aan, dat de controleurs van het ministerie allerlei liederlijke taal moeten aanhoren en dat dit zo niet verder kan.

opening
Fernandes Express
Passion in concert

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES