Politie haalt alles uit de kast om criminaliteit te beteugelen en veiligheid te garanderen

13
Archieffoto - aanhouding door de politie
Archieffoto - aanhouding door de politie

Het Korps Politie Suriname komt met een veiligheidsplan voor de komende 30 dagen, waarbij ze alles uit de kast haalt om de veiligheid in het land te verbeteren. Naast het beteugelen van de criminaliteit staat het handhaven van de COVID-19 maatregelen hoog op de agenda.

Dit doet zij ondermeer vanwege de jaarafsluiting en de daarbij gepaard gaande decemberdrukte, die ook weer zorgt voor een hoge verkeersintensiteit. De politie wil hiermee zichtbaar en aanspreekbaar zijn en met name in het verkeer zorgen dat alles vlot en veilig verloopt.

In deze periode zal de politie extra surveilleren op de motorfiets, maar ook in opvallende en onopvallende dienstauto’s. Voorts zullen op diverse locaties en op diverse tijdstippen de bekende roadblocks terug komen, waarbij gelijk gecheckt wordt op de COVID-19 maatregelen.

Dit veiligheidsplan van de Surinaamse politie treedt op woensdag 16 december 2020 in werking en eindigt op 15 januari 2021.

Bekijk ook:


13 REACTIES

 1. QQQ..

  Ben Ik Super Mee Eens.. Maar Wat Gebeurt Er Na De 30 dagen Dan.
  Gaan De Agenten Dan Met Verlof.

  Men Moet Met Een Delta Plan Komen Om
  De Toe Nemen De Criminaliteit Van Internationale Creminelen Organisaties Te Beteugelen

  Hoe Die Delta Plan Er Uit Moet Zien , Vermeld Ik Een Anderkeer

  It Lig Nog Op It Teken Tafel.


  Maak melding

 2. Beter is om direct een Delta Force TASK in het leven te roepen maar wel gecontroleerd en onder toezicht van Juspol. Geen ronddwalende en schietgrage cowboys hier. Criminaliteit moet zeker hard worden aangepakt. Daar zal deze regering ook voor gaan zorgen.


  Maak melding

 3. ZE GAAN ALLEEN OP KRUIMELDIEVEN AF.

  PAK DE GROTE MAFFIA AAN………….DAN SCHIJT PRADE ALSOOK ZIJN MEERDERE 10 KLEUREN STRONT.

  DOE IN HUISZOEKING IN ddb ZIJN HUIS OP ZOEK NAAR DE MILJOENEN.
  WAAR IS HOEFDRAAD
  HOEVEEL HEBBEN MEDEWERKERS VAN CBVS MEEGENOMEN. DIE ZIJN ER DIK BIJ DE DIRECTEUREN. ALLES GAAT ZO SLAP EN SLAPAMPERACHTIG.

  BELFORT ZEGT AAN CHAN: LIEVER STRAK DAN SLAP. MISSCHIEN MOET HIJ HET IN HINDI VERTALEN VOOR ONZE PRES. WANT IK ZIE MEER SLAPHEID. ALLEEN MET KRUIMELDIEVEN ZIJN ZE BEZIG.


  Maak melding

 4. KAN ER NIET EEN WET KOMEN DAT HET HOOFD VAN EEN GEZIN EEN WAPEN MAG BEZITTEN. DIT TER BEVEILIGING VAN HUIS EN GEZIN????????

  DE DIEF ZAL ZICH DAN 100 KEER BEDENKEN VOOR HIJ KOMT.

  NU IS HET MACHINEGEWEER TEGEN EEN HOUWER. IS NIET EERLIJK!!!!!!!!!

  ALLES MET REGISTRATIE EN NUMMERING

  LIEVER STRAK DAN SLAP ZEGT BELFOERT. MAAK DIE WET. ALLEEN HIERMEE KUN JE DIEVEN EN INBREKERS AFSCHRIKKEN.


  Maak melding

 5. ” Wo sit ing “, zit met de gebakken peren.Het was pure bluf propaganda van Santokhi. Zij hebben de criminelen in het verleden aangestuurd om de vorige regering te ondermijnen. Maar naar het schijnt kan Santokhi de situatie in het land niet aan. Bouterse is mijlen ver slimmer dan hem. Santokhi heeft van Suriname een echte bananenrepubliek gemaakt.. Benoemd zijn vroegere minnares die thans zijn vrouw is op belangrijke posities. Hoe ver kan je niet zakken om dit verwerpelijk gedrag te vertonen.


  Maak melding

 6. De hoogtij dagen van criminelen die onder het wanbewind van de ndp vrijspel hadden, komt langzaam ten einde en is (net als de schuldenlast) slechts een stuk nalatenschap die door de huidige regering met wortel en al zal worden verdelgd. De tijd van bedriegen, stelen en roven is voorbij. De ndp moet zich, samen met haar aanhangers,diep schamen voor de grote schuldenlast en wanorde die zij hebben achtergelaten. Daarbij heeft onbehoorlijk bestuur, gebrek aan visie, lage opleiding, vriendjespolitiek en niet te vergeten gebrek aan transparantie de boventoon gevoerd. Mede door het laatste heeft boua & co kans gezien om honderden miljoenen dollars aan geleend geld achterover te drukken. Boefdraad die min.van financien was, is zelfs op de vlucht geslagen. Bouta is behalve een idioot een grote een ezel en kan niet in de schaduw van Chan staan. Met zijn opleiding als sportinstructeur heeft hij bewezen dat hij instaat is, om een land naar de verdoemenis te helpen. Ga daar maar over nadenken RobG and don’t foget to eat your heart out!


  Maak melding

 7. Aanvulling voor RobG: U merkt dat ik vloeiend abn spreek (en schrijf) en laat niet alleen u, maar een ieder in z’n waarde. Als u denkt van goede huize te komen, don’t be afraid, u mag gerust reageren op mijn posting en ik voorspel u dat ik u wel tien keer schaakmaat zetl
  Houd het wel bij feiten, want op onzin reageer ik niet.


  Maak melding

 8. @Boesskowtoe,
  We naderen het punt waarop de storm gaat losbarsten over de hoofden van Santokhi en zijn mensen. Wij gaan op richting de 200 magische dagen jouw messias. Als het aan mij zou liggen zijn de dagen van de regering Santokhi geteld. Zijn geloofwaardigheid is teniet gedaan vanaf het moment dat zijn vroegere minnares en thans zijn echtgenote werd benoemd in vele overheidsfuncties. Mensen zijn zwaar telleurgesteld in de regering Santokhi. Zelfs grote aanhangers die het ” woord ” van Santokhi verkondigden hebben zich nu tegen hem gekeerd. “Wo sit ing ” blijkt een farce te zijn. Dat heb je eenmaal met mensen die hallucineren. Daarnaast wil ik je meegeven dat ik helemaal niet onder de indruk ben van jouw grootdoenerij. Ga toch Santokhi helpen.Hij heeft je nodig.


  Maak melding

 9. Ondanks dat ik je uitdrukkelijk heb verzocht te komen met feiten, zijn het allemaal weer holle praatjes en die vullen zoals je weet geen gaatjes. Laat me beginnen met je te vertellen dat Melissa een veel betere opleiding heeft genoten dan Ingrid en daardoor op meerder fronten actief kan zijn. Ingrid heeft in die 10 jaar alleen lintjes geknipt en wat schoolpakketten uitgedeeld. Aangaande hallucineren; jou kronto snuivende en black label zuipende volkspresident heeft meerdere keren laten zien (ook in dna en laatst in ocer) hoeveel onzin hij kan uitkraaien als hij high is van zijn eigen suply. En daar heeft niemand Chan nog op kunnen betrappen. Dat is het grote verschil qua niveau. Daarnaast heeft Chan geen toverstokje om alles wat door jou volkspresident kapot is gemaakt binnen een dag weer weg te herstellen. Je bent je realiteitszin volledig kwijt, ik had je hoger ingeschat, maar bij nader inzien lig je te ver onder mijn niveau. Vergelijkbaar verschil bouta – Chan.


  Maak melding

 10. rob hoe vaak moet je door zovelen hier worden neergeknuppelt. je blijft terugkomen met steeds meer onzin.
  Mag ik je een vraag stellen als econoom. hoe lang duurt het voordat beleidsmaatregelen op welk gebied dan ook resultaat bieden. Bijvoorbeeld als Rutte een maatregel neemt om de werkgelegenheid te stimuleren hoe lang duurt het volgens de econoom rob dat dit resultaat oplevert. Dit is maar een voorbeeld.

  je weet dat bouterse van alles beloofde bij verkiezingen, zoals MINDER ambtenaren. er kwamen 100000 bij en hij zei; je weet dat je bepaalde dingen moet beloven toch enz


  Maak melding

 11. Waar blijven de4 baans wegen in s m e. De diep zee havens de ttrein va n nergens naar nergens.. 10 verdieping flats decomputerss voor iedereen. Ga zomaar de de mevrouw die gratis lap tops uit deelde waar is zij nu….


  Maak melding

 12. Mi gado, er wordt zoveel negativiteit uitgebraakt over een positieve ontwikkeling.
  Wel een beetje jammer!
  Keulen en Aken zijn niet in een dag gebouwd, zei mijn grootmoeder altijd.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.