Bromfietser raakt gewond na aanrijding door afslaand busje

3
Bromfietser aangereden door afslaand busje

Een bromfietser ligt op het wegdek, nadat deze vanmiddag gewond raakte bij een aanrijding aan de Indira Gandhiweg in Suriname. De redactie van Waterkant.Net verneemt dat de bromfietser werd aangereden door een Noah busje dat wilde afslaan.

Beide weggebruikers reden over de Indira Gandhiweg toen de bestuurder van het busje wilde afslaan naar de winkel Red Apple. Daarbij verleende de automobilist geen voorrang aan de bromfietser, die rechtdoor reed.

Er ontstond een botsing waarbij de bromfietser gewond raakte. Een ambulance werd ingeschakeld om het slachtoffer af te voeren naar het ziekenhuis voor eerste hulp. De Surinaamse politie was snel ter plekke en heeft de zaak in onderzoek.

3 REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.