vrijdag, maart 29, 2024
HomeOnderwerpenGezondheidAantal actieve COVID-19 gevallen in een paar dagen gestegen van 13 naar...

Aantal actieve COVID-19 gevallen in een paar dagen gestegen van 13 naar 25

-

Does Travel - naar Suriname

Het aantal actieve COVID-19 gevallen in Suriname is in een paar dagen gestegen van 13 naar 25. Dat blijkt zondagavond uit de update van de cijfers op de officiële COVID-19 website van de Surinaamse regering.

Het laatste etmaal is er 47 keer getest op het gevreesde coronavirus. Daaruit zijn 4 nieuwe gevallen naar voren gekomen: 3 in Paramaribo en 1 in Wanica. Van het aantal actieve gevallen zijn 17 in isolatie en 8 opgenomen in het ziekenhuis. 3 daarvan liggen in een ICU.

Ondanks de stijging van het totaal aantal actieve gevallen ligt het aantal besmettingen ver onder de aanvaardbare norm die de overheid heeft gesteld.

opening
Fernandes Express
KASSAV LIVE in Rotterdam

1 REACTIE
  1. Corona rules!
    Heden worden de maatregelen in Nederland bekend omdat het hier ook de pan uitrijst. Iedereen rent nu nog ff naar de winkels om troep in huis te halen en Corona baksies mee te nemen.
    Ik zeg maak nu maar eerst op wat je in huis hebt en zoek de drukte niet op. Ik vier liever het kerstfeest met veel fantasie thuis dan met een kalkoen en veel extra nonsens op tafel en jijzelf en je huisgenoten in quarantaine doodziek in huis.


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES