VIDEO: Gregory Rusland herkozen als voorzitter van de NPS

16
Gregory Rusland - voorzitter van de NPS
Gregory Rusland - voorzitter van de NPS in Suriname.

Gregory Rusland is zojuist herkozen als voorzitter van de Nationale Partij Suriname (NPS). Dat gebeurde tijdens een bijeenkomst van de partij in haar centrum ‘Grun Djari’ te Paramaribo. Daar vond de verkiezing van een nieuw hoofdbestuur plaats. Ook het congresbestuur werd gekozen.

De 61-jarige Rusland is sinds 17 juni 2012 voorzitter van de NPS. Hij volgde Ronald Venetiaan op, die sinds 1993 voorzitter was van de NPS.

Vorige maand zei de politicus dat het de bedoeling is de partij in januari 2021 met een frisse start kan beginnen. “Een frisse start en voorbereiding op grootscheepse acties richting alle afdelingen en structuren van de NPS en ons zo klaar te maken voor de verkiezingen van 2025” aldus Rusland.

De bijeenkomst is live te volgen via Facebook:


16 REACTIES

 1. NPS Hoezo fuseren ,ken je de politiek van suriname wel? gefeliciteerd mr Rusland.
  U moet nu wel meer ballen tonen en opkomen voor de kiezers die voor de nps hebben gestemd, laat zien dat NPS niet de ABOP is ook al heb u minder zetels
  U heb wel meer stemmen toch.en abop stemmers zyn toch allemaal oudt NPSers haal ze terug is de opgave . MAKE NPS GREAT AGIAN
  Gefeliciteerd Party


  Maak melding

 2. De NPS heeft grote steun binnen de bevolking. Door het districtenstelsel hebben zij de facto te weinig zetels in het parlement. Felicitaties aan de heer Rusland. Een goede keus voor land en volk!


  Maak melding

 3. Waaai wat een heisa om die gekozen voorzitter. Waar is de waarde van het eerste woord in de naamgeving gebleven. Wat een lachertje. Leeft bij grate van het kapitalistische vhp. Mie lafoe


  Maak melding

 4. @Rbrown,goed gezien dat hij meer ballen moet tonen?/ heb U zich afgevraagd Of hij ballen heeft? z’n beste kans heeft hij voorbij geschoten afgelopen verkiezing DAT was de moment om de ballen te tonen,toen zat hij op z’n directiestoel met z’n B…. te spelen.Ging niet eens op het veld om de mensen te overtuigen van z’n verkiezingsprogramma.Nog erbij heeft hij geen charisma,moet U z’n gezicht zien alsof hij moet overgeven[kotsen]
  ..Maar goed 2025 zal blijken;wil ik een tip gevenals U naar de Amerikaanse verkiezing heeft gekeken,zag U dat de populaire Obamaook naast hem stond om hem te joinen enja hoor Dat heeft z’n vooedeel opgeleverd,wil ik hiermee zeggen dat NPS ook zo’n voorbeeld had kunnen nemen met de populaire heer Venetiaan naast hem,dan had dhet volk zeker weten meer vertrouwen in de NPS.Jammer dat Gregory de Flambo van NPS niet brandend heeft kunnen houden,12 jaren zat hij met een uitgedoofde Flambo,vwens NPS bij de volgende verkiezing succes.


  Maak melding

 5. Beste Democraten

  Hier Bij Roep Ik It Hoofd Bestuur Van De NPS Om Zo Snel Als Mogelijk Een Cursus Strategisch Denken En Tactisch Handelen Te Gaan Volgen Bij Instituut Limapo.

  Door 3 Verkiezingen Achter Elkaar Verloren Te Hebben Kiest De Groene Partij Om Op De Zelfde Voet Verder Te Gaan. Kom Op Zeg..

  Ik Geloof Wel In De Beste Bedoelingen Van De Heer Rusland, Maar Deze Heer Is Niet Charismatisch Genoeg Om Een Partij Als De NPS Voor Te Staan,, Foute Boel . Time Will Tell

  Ik Had Zo Gehoopt Dat De NPS, Een Talent Als Wayne Tellig Naar Voren Zou Schuiven.

  Als Een Partij Groot Wilt Worden Moet Die Groot Denken


  Maak melding

 6. limbo jij dromer , , samen met je holmaatje rbrowny met y , , en ook met robg kunnen jullie een trio spel doen , NPS wel – nps niet ,, VHP wel -vhp niet , en ndp wel -; ndp niet ; , , en wie is de winnaar , , die op ;ndp niet; heeft gestemd , , en dat zijn jullie alle drie hé homo’s


  Maak melding

 7. @wat
  ik hoef niet op jouw stomiteiten tereageren dat laat ik maar aan anderen over
  Het interseerd my ook niet wat jy van myn opmerkingen vindt,je ben nog te dom om serieus te discuseren


  Maak melding

 8. De NPS had o.l.v. Rusland voorspeld dat zij bij de verkiezingen van met jl, zouden uitgroeien tot 9 zetels. De kiezers hebben hen niet beloond. De heer Rusland had de consequenties moeten dragen van deze mislukte prognose. De achterban van de NPS ziet hem liever gaan dan blijven. In de regering Santokhi wordt de NPS ook niet serieus genomen. Op alle belangrijke posten worden familie en vrienden van Abop en VHP geplaatst. NPS-ers hebben niets in te brengen, maar zij zullen wel verantwoording moeten dragen voor de waanideeën van Santokhi.


  Maak melding

 9. Het kiesstelsel is een gegeven, ook al hebben ze meer kiezers, het is ze niet gelukt meer zetels te behalen. Ook de volgende verkiezingen gaat het de NPS, onder Rusland, niet lukken meer zetels te halen. Hij is geen rekken en zal het op zestig jarige leeftijd ook niet meer ontwikkelen. De leiding moet worden overgedragen aan een nieuwe generatie, die de taal van het volk spreekt en het land in gaat. Voor de volgende verkiezing zou de mogelijkheid voor het kiezen van een nieuwe leiding bekeken moeten worden. We moeten af van Rusland, want met hem gaat het niet lukken.


  Maak melding

 10. @Redskin,
  Jij en vele andere pestverspreiders zijn in paniek nu de 200 dagen van Santokhi naderbij komen. Het zijn een stel amateurs in de regering Santokhi. ” Wo sit ing “, valt in de categorie hersenschimmen die nooit te realiseren zijn. De mensen gaan dood in de film van Santokhi. Jij en anderen bestoken thans Santokhi en zijn team met allerlei ideeën om o.a. de prijzen terug te dringen. Santokhi kan de het gewoon niet. De VHP koekjes die Santokhi had gebakken smaken smerig in de mond. Het is toch effe anders dan Santokhi had gehoopt. Hij kan het gewoon niet. Hij is een grote misleider, een bedrieger. Alle maatregelen die Santokhi neemt zijn vruchteloos. Er moet een andere regering zo snel mogelijk komen. Santokhi is incompetent.


  Maak melding

 11. Corona, corona. komt er geen end aan?
  We mogen dankbaar zijn dat de heer Santokhi het nu voor het zeggen heeft in ons land. Ik moet er niet aan denken dat bouterse en zijn volgelingen nu de regie hadden gehad. We zouden schijten net als jullie in Holland. Jullie gaan weer op slot heb ik begrepen
  Beste meneer Santokhi dank u dank u uit de grond van mijn hart. En ik weet dat ik namens hel heel veel landgenoten spreek.
  We zijn maar een arm land, maar toch heeft u ruimte gevonden om de zwakkeren te steunen. Ook daarvoor mijn dank.
  Maar de grootste dank is wel dat u de volksgezondheid prioriteit geeft.


  Maak melding

 12. Wie bepaald dat suri over 200 dgn economisch stabiel moet zijn. Waar staat dit geschreven? Welk wetboek schrijft dit voor. Wie bepaald wat een first lady wel of niet mag. Moeilijk te begrijpen voor die oude lieden daar. “Wij zijn dit gewend, vroeger was het anders”.
  Jo koe vind dat het kabinet wordt uitgehold 😅😂, meneer dat heet “reorganisatie”,. Oef maar wat doet de president nou. In ieder geval totaal iets anders, net als de andere voorlopers in de wereld.

  “Insanity is doing the same thing over & over again & expecting different results”.
  A.E.


  Maak melding

 13. Robg,
  De vraag is wie hier incompetent is, jou baasje heeft er 10 jaar o ver gedaan om suriname naar de kloten te helpen , wie is hier incompetent , als ik kabouter was zou ik mij kapot schamen om zulke aanhangers te hebben, wie ben jij om iemand te bekritiseren die intelligenter is dan jij , je vind het heerlijk om op kloten krijgen, dat noemen ze een masochistische inslag,wees er trots op lampie


  Maak melding

 14. Haco hij is econoom. volgens deze econoom worden maatregelen genomen dezelfde dag dat je je verdiep hebt in het probleem, voordat je de maatregel kan afkondigen en als ze zijn afgekondig dan heb je morgen het resultaat. Nivo boeriekie
  Elk normaal mens weet dat vernietigen sneller gaat dan opbouwen. Met 1 druk op de knop kan je een gebouw omver laten vallen maar hoe lang duurt het voordat je het weer bouwt.
  Ik heb soms ech medelijden met hem. Misschien gaat het slecht met hem is hij misschien ziek in zijn hoofd dan geef je gauw de hele wereld de schuld


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.