maandag, juni 17, 2024
HomeOnderwerpenMaatschappijVP ontvangt nabestaanden verkeersslachtoffers Afobakaweg

VP ontvangt nabestaanden verkeersslachtoffers Afobakaweg

-

Does Travel - naar Suriname

De Surinaamse vice-president Ronnie Brunswijk en het ministerie van Sociale Zaken in Suriname, hebben hun steun toegezegd aan de nabestaanden van de verkeersslachtoffers, die zijn gevallen aan de Afobakaweg op zondag 6 december jl.

Bij het ongeluk kwamen een Noah-busje en een pick-up kwamen met elkaar in botsing. Ter plekke kwamen 5 personen om het leven. Vrijdag overleed een 6e persoon alsnog aan haar verwondingen.

De familie van moeder (Irene Sandar), vader (Leo Paulus) en dochter (Lorenza Paulus) die tragisch omkwamen, vervoegden zich op vrijdag 11 december op het Kabinet van de vp die hen bemoedigend toesprak (foto).

Hermien Asabigi sprak namens de familie een woord van dank richting de VP. Nadat de nabestaanden offertes hebben overlegd wordt bepaald met welk deel de regering inkomt.

opening
Fernandes Express
Passion in concert

11 REACTIES
  1. Erg voor die mensen, maar VP de daar is te smal, het moet een vier banenweg zijn gescheiden door een berm van beton over de gehele lengte. Zie het buitenland.


    Maak melding
  2. Die raptorbestuurder is huisvriend van santhoki, koeliman rij blakka mang dede, niets aan de hand. Vp laat de nabestaanden komen bij hem, hij had naar die mensen moeten toegaan. Als even kan bedrijft deze leeghoofd politiek over de hoofden van deze nabestaanden.

    Nabestaanden veel sterkte toegewenst.


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES