Verras uw mensen in Suriname met een speciaal Fernandes Kerstpakket

0
Verras uw mensen in Suriname met een speciaal Fernandes Kerstpakket
Bestellingen kunnen direct online geplaatst en afgerekend worden via hoppa.sr

Fernandes Agenturen in Suriname presenteert dit jaar een grootse Fernandes Kerstpakketten Campagne. Consumenten kunnen online via het veilige platform een Kerstpakket aanschaffen voor hun familie, geliefden en relaties in Suriname. Het mooie van deze Kerstpakketten Campagne is dat er ook via iDEAL bankieren betaald kan worden, waardoor ook consumenten in Nederland hun mensen in Suriname kunnen verrassen met dit speciaal geschenk!

Er zijn 5 unieke kerstpakketten waarbij rekening is gehouden met een ieders budget. Naast de standaard kerstpakketten heeft Fernandes een leuk kids kerstpakket voor de kleintjes ontwikkeld. Ook heeft Fernandes dit basic pakket, omdat Fernandes de laatste jaren heeft geconstateerd dat vele bedrijven eerder een standaard levensmiddelenpakket geven aan hun medewerkers.

Bestellingen kunnen hier direct online geplaatst en afgerekend worden via hoppa.sr. De leveringen zullen na de bestelling binnen 48 uur tot aan huis geschieden in groot Paramaribo.

Deze Kerstpakketten Campagne loopt zolang de voorraad strekt. Fernandes heeft ook nog een early bird actie voor de vroege bestellers: consumenten die voor 16 december op de hoppa.sr website bestellen krijgen 5% korting op hun aankopen!!

Fernandes Agenturen, onderdeel van de Fernandes Group, doet deze campagne in samenwerking met de Hakrinbank via hun hoppa.sr platform. De pakketten zijn samengesteld door Farida Sedney, marketingcoördinator bij Fernandes Agenturen.

Kijk voor meer informatie ook hier en wees er snel bij, want op=op!