maandag, mei 20, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieGegevens dode man in vat nog niet bekend, gezicht en lichaamsdelen aangevreten

Gegevens dode man in vat nog niet bekend, gezicht en lichaamsdelen aangevreten

-

Does Travel - naar Suriname

De afdeling Public Relations van het Korps Politie Suriname heeft vanmorgen de officiële informatie over de vondst van een lijk in een vat naar buiten gebracht. Het ontzielde lichaam van de manspersoon is op vrijdag 11 december nabij een kreek die uitmond op de Surinamerivier door een visser gesignaleerd. Zijn gegevens zijn nog onbekend: het gezicht en andere lichaamsdelen zijn behoorlijk aangevreten.

De politie van het bureau Paranam kreeg omstreeks 10.45 uur de melding dat ter hoogte van het Leguanapark te Waterland een lijk in een vat dat voorzien was van twee sloten en een ketting is aangetroffen. Gelet op de kleding die zichtbaar was, trok dit de aandacht van de visser. De politie van het bureau Paranam schakelde overige instanties in en werd de locatie aangedaan.

Bij aankomst bleek het te gaan om het ontzielde lichaam van een manspersoon van wie de voeten gebonden waren met touw. Op grond van de aangetroffen situatie, bestaat het vermoeden dat deze man is vermoord en daarna in het vat op de rivier is gedumpt zegt de Surinaamse politie.

Het onderzoek in deze zaak is overgedragen aan de afdeling Kapitale Delicten. Eerder werd ook het levenloze lichaam van een 32-jarige Colombiaan in een vat aangetroffen.

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

15 REACTIES
 1. Velen hadden dit voorspel dat in Suriname een ware drugswar zal gevoerd worden tussen drugscriminelen uit Columbia, Turkije, Nederland en Suriname. Dit was zo voorspelbaar !


  Maak melding
 2. Charles noem mij een land zonder inbraken moorden berovingen aanrijdingen enz Lijkt in jou ogen alsof Su het enige land in de wereld is Ga maar naar Medellin in Columbia of Veracruz in Mexico daar kan je vrij over straat lopen


  Maak melding
 3. Oke prima die vraag waar dit soort moorden niet voorkomen maar dan heb ik een wedervraag. Kwam dit 15 jaar geleden in Suriname ook voor ? Geef een eerlijk antwoord als je een meedenker en geen meeloper bent


  Maak melding
 4. QQQ.. Paul

  15 Jaar Geleden Kende Nederland Ook Geen Raam kraak
  15 Jaar Geleden Werd Er Geen Advocaat Vermoord

  15 Jaar Geleden…. Hoeveel Tijd Heb Je Nog Paul
  Ik Kan Nog Een Poos Door Gaan


  Maak melding
 5. Ik ken de geschiedenis in Nederland niet maar ik weet wel dat er bomaanslagen gepleegd werden op twee advocaten in Nederland : Bovens en Doedens.ramkraak vergelijk je toch niet met liquidaties ?


  Maak melding
 6. @Paul, ik ga helemaal met je mee en deel jou mening. En natuurlijk vinden moorden en berovingen overal ter wereld plaats en tuurlijk leven wij in een heel andere tijd. Maar voor Suriname zijn dit ongekende taferelen. En het eind is helaas nog niet in zicht. Ben opgegroeid in een tijd van als je een “ stikkie”, wilde roken , je zo ver mogelijk de Bush Bush in moest. Nu ligt de “ witte”, poeder op elke straathoek.


  Maak melding
 7. limbo en frank , neem nog een joint , , en een fles borgu , en dan naar bed , o nee , nog niet naar bed , , eerst de luier van jullie baasje vervangen , , en zijn reet schoonlikken , , en dan naar bed homo’s


  Maak melding
 8. IVANOFF LIMBURG
  13 december 2020 At 03:09
  QQQQ.. Paul

  Ik Zal Raam Kraak Of liquidatie Dan Maar Met Jou Vergelijken

  Deze vergelijking gaat mijn verstand te boven maar je geeft op mijn vraag geen antwoord. Was een liquidatie 15 jaar geleden in Suriname denkbaar ? Was redi faja 15 jaar geleden aanwezig ?


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES