Auto rijdt 2 bromfietsen aan, bestuurders zwaargewond

2
Auto rijdt 2 bromfietsers aan, bestuurders zwaargewond

Bij een aanrijding te Tamansari heeft een personenwagen zojuist twee bromfietsen aangereden. Beide bestuurders van de bromfietsen raakten zwaargewond.

Het ongeval gebeurde rond 22.00u te Tamansari kilometer 13. Het is nog niet duidelijk wat er zich heeft afgespeeld. De bestuurder van de auto heeft zijn voertuig achtergelaten en was nergens te bekennen.

Manschappen van het Korps Politie Suriname zijn ter plekke en onderzoeken het ongeval.


2 REACTIES

  1. deze automobilisten zijn spookrijders , en voelen zich heer en meester op de weg , het zijn criminelen , , een paar dagen terug werd er ook een bromfietser aan gereden van achteren , en deze reed door , maar deze laat na het ongeluk de auto staan en vlucht , , zal het wel zijn auto zijn , , laten wij hopen dat de politie alle twee ongevallen kan oplossen , en de veroorzakers opsluiten , en de rechter moet hen 30 jaar straf geven , of meer , , laten ze wegrotten in de jail


    Maak melding

  2. Het blijft maar doorgaan. Als het geen rovers zijn, dan zijn het wegpiraten die je van het leven beroven of ernstig verwonden. Gewoon houden aan de maximumsnelheid is iets wat er bij deze mensen niet ingaat!


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.