35-jarige accudief aangehouden in Paramaribo

5
gevangenis suriname
Foto ter illustratie: man in gevangenis.

De Surinaamse politie heeft afgelopen maandag een 35-jarige accudief in Paramaribo aangehouden. Leden van het Regio Bijstand Team Paramaribo (RBTP) hebben de man genaamd H.C., aan de Waterkant opgespoord en aangehouden meldt het Korps Politie Suriname.

Een benadeelde deed in de maand oktober van dit jaar aangifte ter zake diefstal van een auto accu. Na de bekomen informatie te hebben uitgewerkt, werd H.C. op maandagmiddag 7 december opgespoord en aangehouden.

De verdachte werd vervolgens overgedragen aan de politie van Munder. Hij ontkent de auto accu te hebben gestolen. De politie meldt dat H.C. is voorgeleid en in verzekering gesteld, na gepleegd overleg met het Surinaamse Openbaar Ministerie.


5 REACTIES

 1. meneer de rechter geef me een kans noh. Ik had de accu nodig om mezelf op te laden om energie te krijgen om werk te gaan zoeken. Ik heb vrouw een 10 kinderen om te onderhouden geef me een laatste kans noh


  Maak melding

 2. Bigi Sma 12 december 2020 At 09:07
  meneer de rechter geef me een kans noh. Ik had de accu nodig om mezelf op te laden om energie te krijgen om werk te gaan zoeken. Ik heb vrouw een 10 kinderen om te onderhouden geef me een laatste kans noh
  ____________________________________
  ___________________________________
  Lijkt Banannsi wel


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.