maandag, juni 17, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieLijk van man in tweede vat in beslag genomen en afgevoerd

Lijk van man in tweede vat in beslag genomen en afgevoerd

-

Does Travel - naar Suriname

Het vat dat vanmorgen in het water werd aangetroffen bevatte inderdaad een levenloos lichaam van een man. Het werd aangetroffen in de buurt van Waterland Leguanapark. Het lichaam is vanmiddag door de politie in Suriname in beslag genomen voor nader onderzoek. Op de foto wordt de kist met het lichaam gereed gemaakt voor transport naar de stad.

Het vat werd vanmorgen door een visser gesignaleerd te Paranam en is identiek aan het vorige geval waarbij de dode Colombiaanse man Victor Enrique Serrato Novoa gekneveld werd aangetroffen in een vat.

Het vat dat vandaag werd aangetroffen was voorzien van stenen en met twee sloten dicht gemaakt. Ook in dit geval waren de voeten van de persoon vastgebonden. De politie heeft het vermoeden dat het gaat om een man die op zondag 29 november als vermist werd opgegeven door zijn familie en wel de Dominicaan Abreu Ott Neftali.

Hij is voor het laatst op 25 november door familieleden gezien. Op camerabeelden was ook te zien dat de Dominicaan op 25 november in gezelschap was van de eerdere dood aangetroffen Colombiaan. Deze laatste werd door twee nep-politieagenten die zich voordeden als mannen van een speciale politie-eenheid gegijzeld bij de Maretraitte Malll.

Het voertuig van de Dominicaan werd daarna aangetroffen op het terrein van bedoelde Mall, maar van hem ontbreekt elk spoor. Abreu is voor het laatst op 25 november door familieleden gezien, waardoor de familie op zondag 29 november aangifte van vermissing deed. Het lichaam van de Colombiaan is op zaterdag 28 november aangetroffen.

Wederom lijk in vat aangetroffen in Suriname

opening
Fernandes Express
Passion in concert

16 REACTIES
 1. Er wordt een dringend beroep gedaan op
  Min JusPol Amoksie en alle veiligheidsdiensten:
  pak criminaliteit met Zero Tolerance en met No Nonsense aan.

  Min Juspol Amoksie, Min v Def Mathoera en alle veiligheids- en inlichtingendiensten moeten samenwerken en Suriname clean maken.

  Wij willen een veilig Suriname. Jij toch ook.
  Mek Sranan switi baka !

  Justitia Pietas Fides. Krakti !


  Maak melding
 2. Wij hebben erover nagedacht en besproken. De bron is Domburg. wie komen allemaal van Domburg denken jullie? Domburg de 1e straat. Pietje en wie is opgegroeid op Domburg en zijn goed met Pietje???? Wie kwamen allemaal bij de familie van Pietje???
  De eerste vat was ook gevonden op Domburg en deze op Paranam die ver van Domburg. Deze vaten komen echt niet van de stad afdrijven. Waren onderweg allemaal gezonken.


  Maak melding
 3. QQQQQ..

  Ik Ben Geen Dalamang

  Maar Buitenlanders Komen Geen Stronterij Maken In Het Land Waar Ik Geboren Ben.

  Ik Ben Een Geboren Strategisch Denker.. Oplossing Gericht,
  Geef Mij Maar De leiding Bij De Politie.

  De Politie Moet Bij Deze Paniek Situatie Creeren.. Hoe Meer Paniek Hoe Beter.
  Aftappen Van Telefoon..

  Als Die Strategie Niet Voldoende Is….. Plan B.. Face Boek Checken


  Maak melding
 4. Sing Sing 11 december 2020 At 21:24
  Wij hebben erover nagedacht en besproken. De bron is Domburg. wie komen allemaal van Domburg denken jullie? Domburg de 1e straat. Pietje en wie is opgegroeid op Domburg en zijn goed met Pietje???? Wie kwamen allemaal bij de familie van Pietje???
  De eerste vat was ook gevonden op Domburg en deze op Paranam die ver van Domburg. Deze vaten komen echt niet van de stad afdrijven. Waren onderweg allemaal gezonken.
  ++++++++++++++++++++++++++++++++++++
  ++++++++++++++++++++++++++++++++=
  Je denkt zuiver maar je blijft maar op 1 hoofdfiguur uit DB denken wat als de plaatsnaam afgekort ook naar een andere beruchte bewoner wijst?
  Vroeger gaven we onze honden rauw vlees om ze kras te maken! Maar ja zonder abanies beten ze niemand .


  Maak melding
 5. Beste Mensen

  Wie Geen Strategisch Inzicht Heeft.. Of Als je Geen Champions League Topper Ben, Zou Ik Gaarne Willen Verzoeken Om Zich Koest Te Houden.

  No Go Mikie Bar Zomaar.. Met Je Domburg Gekanker.

  Niemand Heeft Een Zondag Amateur Of Dagjes Mens Om Advies Gevraag.

  Take A Walk


  Maak melding
 6. limbo drink er nog een , beter nog een stuk of 10 , en dan ben jij de volgende die ze in een vat stoppen , , je zal niets merken , maar je beleeft het einde van de droom niet meer , maar het maakt jou toch niets uit hé arschkriecher


  Maak melding
 7. neen limbo , , jij hebt een verkeerde indruk van ons , , maar het is voor jou beter om eventjes naar de dokter te gaan , om oor-oog-neusdruppels te halen want in zo’n oliedrum is het donker , en je krijgt oorontsteking , je ogen gaan irriteren , en je krijgt een loopneus , door die olie resten en dampen in het vat , en vraag ook slaappillen , , neem er gelijk 5 in en je zal slapen , en slapen , en nog eens slapen , en misschien droom je dan van die geile vrouwen , waar jij het altijd over hebt


  Maak melding
 8. @Sing Sing, kijk uit met je LUL verhaal. Ze hebben nog zat lege vaten die graag van inhoud willen voorzien. Met jou gelul allemaal. Groeten van een geboren en getogen Domburger


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES