dinsdag, juni 18, 2024
HomeOnderwerpenMaatschappijDistributie landelijk voedselpakketten project in Saramacca afgerond

Distributie landelijk voedselpakketten project in Saramacca afgerond

-

Does Travel - naar Suriname

De distributie van het landelijk voedselpakketten project in het district Saramacca is gisteren afgerond. De dorpen Kalebaskreek, Mahodorp, Grankreek, Colombia, en Totikamp zijn gisteren aangedaan.

Het commissariaat meldt dat zij hiermee voor de eerste fase alle 6 ressorten van het district Saramacca naar tevredenheid hebben afgerond.

Dit pakkettenproject wordt in heel Suriname uitgevoerd door Bureau Eenheid in samenwerking met het ministerie van Sociale Zaken en Volkshuisvesting en het ministerie van Regionale Ontwikkeling en Sport.

opening
Fernandes Express
Passion in concert

4 REACTIES
  1. De voedselpakketten zijn een uitvlucht, een verzinsel van de regering Santokhi. Het leed dat hij de bevolking aandoet zal hij niet kunnen verzachten met een pakket gevuld met B en C kwaliteit producten. Met het oog op de feestdagen wil regeerteam Santokhi het volk paaien en misleiden. Maar een groot deel van het volk weet dat de duivel zijn plannen heeft klaar staan om het volk door een diepe dal van ellende te storten. ” Wo sit ing ” heeft een bittere smaak voor het volk. De massa voelt zich beetgenomen. De situatie is erger dan onder de regering De protesten zullen niet uitblijven. De tijd tikt.Tik-tik-tik. De 200 dagen waarop Santokhi zijn manna uit de hemel gaat komen zijn naderbij. Volk van Suriname, kruisig Santokhi, kruisig hem.Volk van Suriname kruisig de leugenaar.


    Maak melding
  2. Yep, het paarse electoraat heeft nu te kampen met de consequenties v hun gemaakte keuzes @robg. Ze zijn gestript v alle onterechte voorzieningen en ontvangen nu salaris naar ‘verrichte’ arbeid.

    Ze hebben ongegeneerd gefeest en gebeest. Het is afgelopen met het fake-leven. Er moet ook een levensles zijn die ze moeten leren, of niet dan. (retorisch).

    Wie appt die tekst naar je om op wkn te plaatsen; “kruisig hem”, 😂😆, zooo middeleeuws.


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES