VIDEO: Automobilist doorgereden na zware aanrijding met bromfietser

18
VIDEO: Automobilist doorgereden na zware aanrijding met bromfietser
De bromfietser werd van achteren aangereden waarna de automobilist vluchtte.

Een automobilist is gisteravond doorgereden nadat hij een bromfietser met flinke snelheid van achteren aanreed. Dit gebeurde woensdagavond rond 19.19u aan de Noordwijkweg in Suriname. Op camerabeelden die gedeeld worden is te zien wat er precies is gebeurd.

Uit de beelden is op te maken dat de bromfietser over de weg reed en op een gegeven moment vaart verminderde en aanstalten maakte om rechts in een inrit af te slaan. Achter de bromfietser reed er een auto, vermoedelijk een gele Vitz, met een flinke vaart.

De bestuurder van de auto heeft waarschijnlijk geprobeerd de bromfietser met een behoorlijke snelheid in te halen, maar doordat deze afsloeg ramde de auto de bromfietser in z’n flank. De bromfietser vloog enkele meters verder en bleef roerloos op de grond liggen.

De automobilist reed meteen door na de zware klap. Buurtbewoners zagen het gebeuren en gingen er direct op af om het slachtoffer te helpen. Het vooralsnog niet bekend of de automobilist zich later alsnog heeft gemeld bij de politie en wat de aard van de verwondingen zijn van het slachtoffer:

De beelden:

18 REACTIES

 1. De vraag is ook. Gaf de bromfietser richting aan met zijn bromfiets?

  En het schijnt een gewoonte te worden dat men doorrijd na een aanrijding.

  Ik rust
  Djamoe


  Maak melding

 2. Als de drank is in de man, is wijsheid en reactievermogen in de kan. Bij een aanrijding denkt de de dronkaard dan, wie niet weg is, is gezien….
  De mentaliteit en het moraal hebben in Su een dieptepunt bereikt!
  Het lijkt daar wel alsof een mensenleven niets meer waard is. Sarie torie…

  En dan zullen er ongetwijfeld mensen zijn die zeggen, maar dat gebeurd ook in Nederland….
  Typisch geval van knollen met citroenen vergelijken.
  Tip voor die groep; vergelijk de schaal waarop dit gebeurd in Su met die van Ned. en neem daarbij het inwonersaantal in ogenschouw.
  Als je een beetje kan rekenen, weet je het antwoord. i rest my case.


  Maak melding

 3. Een bromfiets is in Suriname een potentiƫle doodskist. Weet niet aan welke weggebruiker het ligt. Maar als bromfietser ben je erg kwetsbaar, vogelvrij verklaard op de Surinaamse wegen. Bromfietser hebben vaak in Suriname niet door dat ze de onderliggende partij zijn bij een aanrijding en dat ze erg kwetsbaar zijn bij een confrontatie met een auto. Dat is een bewustzijn die ik niet ziet bij de bromfietsrijder in Suriname. En voorrang neem je niet, niemand heeft voorrang. Voorrang krijg je van de andere weggebruiker.
  Toen ik nog 15 jaar terug nog motor reed in Suriname, zag ik de kwaadaardige twinkeling in de ogen van een buschauffeur om mij bewust grazen te nemen bij een inhaalmanoeuvre.
  Mij is ook geleerd om de tegen bestuurder op de weg om te proberen die altijd in de ogen te kijken (zoals bij verkeerskruisingen) om die in de ogen te kijken, om te zien wat die gaat doen.
  Heb ook vaak gezien dat de bromfietser als zwakke partij zijn voorrang opeist. Oerdom. DOM.
  En ze denken ook altijd dat ze voorrang krijgen.


  Maak melding

 4. Beste Knakkers,

  Ons Land Heeft Geen Hoog Opgeleiden Full Time Journalisten
  De Gasten Die Daar Rond Lopen Zijn Lassers.. Auto Poetsers.. Taxi Chauffeur.. Wachters Of Ambacht lieden Die Het Journalistiek Beroep Als Een Bij Baan Hebben.

  Dat Is De Reden Waarom Er Tot Nu Toe Geen Journalist Naar AMOKSIE Is Toe Gestapt
  Om Die Te Vragen Wat Voor Plan Hij Klaar Heeft Liggen Om De Verkeers Ongelukken
  Die Dagelijks Plaats Vinden Te Halveren.

  Zo Kan Het Absoluut Niet Verder

  In Ons Land Suriname Is Deelnemen Aan Het Verkeer Gevaarlijker Dan CORONA En AIDS
  Je Kan Liever Corona Of Aids Krijgen Dan Een Gezellige Fiets Tocht Maken, Of Gezellig Auto Rijden In Ons Land. Als Je Tegenwoordig Toch Daar Voor Kiest Heet Dat:

  Your On A Suicide Mission


  Maak melding

 5. Dit komt door Crimineel Hard te rijden. De Bromfietser was al bijna op de andere helft. Maar deze Crimineel reed zo hard, dat hij hem niet kon ontwijken. Hier hoort een zware Gevangenisstraf op zijn plaats. De bewijzen liggen er.


  Maak melding

 6. Opsporen en een maand lang voor het ziekenhuis laten staan met een bord om de nek, daarna laten weg rotten in de cel. Naam en toenaam vermelden van deze hufter!


  Maak melding

 7. Begrijp het effe niet. Zie de bromfietser plots klap rechts afslaan?? Kan dat zomaar??
  Verkeer van achteren komt met een vaart. Hoe zou ik de bromfietser die plots klap rechts afslaat en die conform de verkeersregels niet goed sorteert moeten ontwijken??
  Wel crimineel dat je doorrijdt. Soms rijden mensen door omdat ze bang zijn voor de reactie van de omgeving. Al te vaak wordt zo’n iemand (veroorzaker???) met een houwer geconfronteerd, en waarbij zo iemand voor zijn leven moeten vluchten.


  Maak melding

 8. Big up aan de omwonenden die het slachtoffer te hulp zijn geschoten. Maakt niet uit hindu-jampa-inheems of whatever. En dat gezeik of de bromfietser wel of geen richting heeft aangegeven is puur gelul. Je laat NOOIT en te NIMMMER het slachtoffer ( medemens ) in hulpeloze toestand achter.


  Maak melding

 9. QQQQQQ… Uit Perfecte Vragen Komen Romantische Gesprekken

  Pssssssssst Dag Israƫl

  Waar Wil Jij Het Liefst Gestreeld Worden Als We Eens Gaan Kussen


  Maak melding

 10. QQQQ.Q

  Kan Ook Zijn Dat Die Slachtoffer Een Rover Is Die Op
  De Vlucht Geslagen Is … (kan)

  Alle Opties Open Laten Tot Dat Er Meer Details Bekend Zijn.


  Maak melding

 11. limbo , jij hebt je zelf goed geplaatst (zwakzinnig) ,maar je vergeet te vermelden dat je ook gek bent , , en dat is geen uitschelden , maar gewoon een feit


  Maak melding

 12. het gaat er niet om of de brommer wel of niet richting heeft aangegeven , maar die auto rijdt veel te hard , en hij of zij mag toch niet door rijden na het ongeval , , als de bestuurder (ster) wordt gepakt opsluiten voor 30 jaar


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.