maandag, mei 27, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieVrouw let niet op bij afslaan en rijdt bromfietser aan

Vrouw let niet op bij afslaan en rijdt bromfietser aan

-

Does Travel - naar Suriname

Deze man reed dinsdagmiddag op zijn bromfiets, toen hij door een vrouwelijke bestuurder werd aangereden. Het verkeersongeval vond plaats rond 17.00u aan de Martin Luther Kingweg in Suriname.

De automobiliste en de bromfietser reden beiden in dezelfde richting over de MLKweg, toen de vrouw in een inrit van een winkel wilde afslaan. Ze lette daarbij niet op de bromfietser en reed de man bij het afslaan aan.

Het slachtoffer kwam op de grond terecht en raakte gewond aan zijn been. Hij moest met een ambulance afgevoerd worden naar de Spoedeisende Hulp van het ziekenhuis.

Volgens de eerste informatie kon de vrouw geen geldig Surinaams rijbewijs overleggen. De zaak is in onderzoek bij de Surinaamse politie en wel bij politie Houttuin.

opening
Fernandes Express
Passion in concert

12 REACTIES
 1. Misschien net als in NL met een puntenrijbewijs starten?? Na de zoveelste ongeluk rijbewijs inhouden? Want als ik zie wat voor onnodige ongelukken er in Suriname geweest zijn, mag deze man van geluk spreken dat hij nog leeft!!


  Maak melding
 2. @Kalo
  Mannen kunnen geen auto rijden. Ze zijn alleen geschikt om met een pan(uit de keuken) op hun hoofd te timmeren. Soso nonsens, bereh foeroe.


  Maak melding
 3. Ma as se reide in selvde rigting en die frauw mat auwtoo sla af reks fo die inrit, dang wille segge datie bromvietser was aan inhaale. Dang auwto inhaale is gefaarlik in die Surinaam.

  Ma ik begreipe nie datie as die bromvietser reide agter die auwtoo, dang hoe sei reide hem aan, want dang hei moete aanreide haar, as sei sonder die rigting aanweiser somaar sla av lings.
  En as die bromvietser reide voor haar, dang is knap fan haar dat sei weete hem aan te reide. Dang sei trappe nog harder op die gas in plaats dat sei remme.


  Maak melding
 4. De rijbewijs van deze mevrouw moet haar ontnomen worden en laat ze opnieuw verkeerlessen nemen, examen in afleggen en na slagen vh theoriegedeelte dan ook een praktijk examen afleggen in het verkeer.

  Er is echt iets mis met vele Surinamers die een rijbewijs hebben.

  Dit vraagt om een nader onderzoek wat hier aan schort. Dit moet de oorzaak zijn dat er zoveel verkeerongelukken in Suriname plaats vinden.

  De huidige aanpak vd theorie examen en prakrijk examen moet op de schop en moet een andere methode worden opgezet die Surinamers begrijpen en ook de regels goed toepassen, veiligheid, enz.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES