maandag, juni 24, 2024
HomeNieuws uit SurinameUitbetaling vouwpersoneel stembiljetten start morgen

Uitbetaling vouwpersoneel stembiljetten start morgen

-

Does Travel - naar Suriname

Het ministerie van Binnenlandse Zaken begint vanaf donderdag 10 december met het uitbetalen van personen die stembiljetten hebben gevouwen voor de verkiezingen van 25 mei 2020.

Het gaat om een bedrag van ongeveer 1.8 miljoen Surinaamse dollars dat moet worden betaald aan de ruim vierhonderd personen die hieraan hebben gewerkt.

Zij hebben vanaf 13 mei 2020 gedurende anderhalve week geholpen met het vouwen van de ruim 800.000 stembiljetten voor de verkiezingen van leden van de Nationale Assemblee en de Ressortraad.

Het vouwpersoneel kan zich op donderdag 10 december en vrijdag 11 december van 8.00u am tot en met 18.00u pm en zaterdag 12 december van 9.00u am tot 15.00u pm met hun legitimatiebewijs aanmelden op de financiële afdeling van het ministerie van Binnenlandse Zaken aan de Wilhelminastraat.

Het ministerie van Binnenlandse Zaken is intussen ook klaar met de administratieve zaken met betrekking tot het uitbetalen van het stembureaupersoneel. Dit personeel zal na 14 december via de commissariaten worden uitbetaald.

opening
Fernandes Express
Passion in concert

2 REACTIES
  1. Kodjo , , die ndp heeft dat zo geregeld , want er waren toch veel stembiljetten op een adres , dus die kon meer stemmen geven , , en stembiljetten voor illegale cubanen , en ander gespuis , , daarom hebben die ndp nog 16 zetels behaald , wat een vies spelletje hé , en de cubanen vertrekken nu , want bouta is niet zijn belofte nagekomen , , maar wel de stemmen gekregen , , ndp verbieden als staatsvijand nummer 1


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES