zaterdag, juni 15, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieDoor douanier geschoten onschuldige man rende uit vrees weg

Door douanier geschoten onschuldige man rende uit vrees weg

-

Does Travel - naar Suriname

Dit is de 26-jarige Luganó M. die afgelopen week door douanier Ricardo B. werd neergeschoten, omdat B. dacht dat de man een rover was. Na onderzoek door de politie bleek dat Lugano een onschuldige arbeider van een bedrijf is en op weg naar zijn huis was, toen hij de douanier in burger met zijn dienst vuistvuurwapen zag. M. rende uit vrees weg meldt het Korps Politie Suriname.

De 33-jarige douanier zat even daarvoor met enkele mannen te borrelen aan de Afi Jabastraat, toen vier gewapende manspersonen hem beroofde van zijn gouden ring en een iPhone. Met één van de wapens werd hem een slag op zijn hoofd toegebracht, waarna de rovers het hazenpad kozen, achterna gezeten door de douanier.

Terwijl de vier verdachten via een erf op de vlucht sloegen, losten zij enkele schoten, waarbij een schuifdeur van een woning werd geraakt. Op een bepaald moment zag Ricardo B. een man staan en liep hem tegemoet. Deze man die later de arbeider van een bedrijf Luganó M. bleek te zijn en op weg naar huis was, rende uit vrees weg.

De douanier die dacht dat M. vermoedelijk een van de rovers was, loste een schot, waarbij de 26-jarige man werd geraakt in zijn arm. Per ontboden ambulance werd de gewonde man voor medische hulp afgevoerd naar de Spoed Eisende Hulp van het Academisch Ziekenhuis Paramaribo.

De 33-jarige douanier R.B. werd aangehouden en ter voorgeleiding overgebracht naar het politiebureau. Hij is inmiddels heengezonden maar zijn dienst vuistvuurwapen is hangende het onderzoek in beslag genomen.

De vier verdachten zijn voortvluchtig meldt de Surinaamse politie.

opening
Fernandes Express
Passion in concert

11 REACTIES
 1. Wat een gek zeg die douanier. Zomaar zijn wapen gebruiken door gericht te schieten leert mij dat deze maan geestelijk instabiel is maar dit geldt voor de meeste inwoners van dit land.


  Maak melding
 2. Trigger happy , go ahead make my day He.s licensed to shoot , and with a weapon , he thinks he ,s “äll that”. Or a wannabee “Dirty Harry?” Bang bang he shot the man down………


  Maak melding
 3. Hij zat te borrelen met vrienden, hoop niet in UNIFORM, dus hij was beschonken of dronken vandaar de snelle pak naar zijn wapen deze m o et afgestraft worden.
  Betalen voor de uitvaart en onderhoud van het gezin die nu een vader, echtgenoot,kind, broer , oom , neef noem maar op maar waarom ga je ook rennen als je niets gedaan heb


  Maak melding
 4. De Afi Jabastraat, is vaker negatief in het nieuws geweest. Als ik het goed heb is Brilleman in die straat enkele jaren terug neergeschoten. Waarschijnlijk waard een slechte geest daar nog rond. Ik ben absoluut niet bijgelovig, maar dit is wel opmerkelijk.


  Maak melding
 5. Denkie
  Betalen voor de uitvaart en onderhoud van het gezin die nu een vader, echtgenoot,kind, broer , oom , neef noem maar op maar waarom ga je ook rennen als je niets gedaan heb

  Ik heb nergens gelezen dat die jongeman is overleden. Hij is volgens bericht in zijn arm geraakt.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES