zaterdag, december 9, 2023
HomeOnderwerpenJustitie en politieBroers nemen wraak op landbouwer die hun truck in brand stak na...

Broers nemen wraak op landbouwer die hun truck in brand stak na burenruzie

-

Does Travel & Cadushi Tours

De 35-jarige landbouwer M.K. liep op maandag 7 december een kap- en schotverwonding op nabij een voetbalveld aan de Tout Luit Fautweg rechts. Onderzoek wees uit dat het om een wraakactie ging van de gebroeders S.G. en R.G., omdat het slachtoffer M.K. een truck van het tweetal die woonachtig is aan de Bergibitaweg in de vooravond van vrijdag 4 december in brand had gestoken.

De politie van het bureau de Nieuwe Grond deed – na een melding van het Surinaamse Command Center, dat een man op eerder vermelde locatie werd mishandeld de – plek aan.

M.K. die met een schotverwonding aan zijn linker elleboog en een kapverwonding aan zijn hoofd werd aangetroffen, verklaarde dat hij landbouwer is en de gebroeders G. aan veeteelt doen. Verder gaf hij aan dat de koeien van de twee broers enkele dagen geleden zijn landbouw aanplanten hebben vertrapt en gevreten.

Hierdoor ontstond er een burenruzie, waarbij de twee broers M.K. hadden beloofd te vergoeden voor de geleden schade. Toen op 4 december bleek dat de broers zich niet aan hun woord hadden gehouden, stak de landbouwer een truck behorende aan dit duo in brand. De machinekamer en de cabine van het voertuig zijn afgebrand.

De gebroeders G. signaleerden de landbouwer M.K. op 7 december in de straat waar zij woonachtig zijn. Beide broers gingen ertoe over om M.K. te kappen met scherpe voorwerpen en met een jachtgeweer op hem te schieten. S.G., één van de broers werd ter plaatse aangehouden en afgevoerd naar het politiebureau. De andere broer R.G. is voortvluchtig. Ter plaatse werden twee scherpe voorwerpen aangetroffen en in beslag genomen. Het wapen waarmee er geschoten is op M.K. is nog niet gevonden.

Per ontboden ambulance werd de gewonde landbouwer voor medische hulp afgevoerd naar de Spoed Eisende Hulp van het Academisch Ziekenhuis Paramaribo meldt de politie in Suriname.

opening
Fernandes Express
Caribbean Christmas Party

11 REACTIES
 1. Allemaal strafrechtelijk vervolgen. Wat denken deze imbecielen wel. Hadden ze bij de politie aangifte moeten doen van vernieling. Eigen gericht heeft in Suriname geen plaats en nimmer mag men anderen deze ruimte bieden om het zelf te kunnen invullen.


  Maak melding

 2. In een rechtstaat hoor men zich aan de wet tehouden,wordt dat niet gedaan dan wordt je door de wetgever vervolgd (berecht) zo hoor dat, hier is geen sharia staat of wilde westen.
  Men moet ook geen vergelykingen maken want dat slaat nergens op want twee zaken zyn nooit het zelfde


  Maak melding

 3. Mijn aanplant werd vaak ook.opgevreten door de geiten van mijn buurman, ik heb ook met het idee gespeeld de geiten van mijn buurman te vermoorden, maar op aanraden van mijn verstandige vrouw heb ik.een hek.om.mijn aanplant gezet. Mijn buurman, zijn geiten, mijn groenten en ikzelf zijn daarom nog steeds gezond en niemand van ons zit in het ziekenhuis of santo boma.


  Maak melding

 4. hé rbrowny met y , , lees de reactie van Henkes eens 10 keer , maar dan snapt jij het nog niet , , dus nogmaals 10 keer lezen , en dan nog zeker 100 maal , , en dan moet je inzien dat Y niet gebruikt is


  Maak melding

 5. Als mensen niet redelijk willen zijn, dan kan het flink uit de hand lopen. Helaas zien de meeste mensen niet wat voor schade of ergernis ze veroorzaken bij de ander.


  Maak melding

 6. Men moet ook geen vergelykingen maken want dat slaat nergens op want twee zaken zyn nooit het zelfde
  ++++++++++++++++++++++++++++++++
  +++++++++++++++++++++++++++++=
  Toevallig ken ik minstens 15 zaken die vergelijkbaar zijn en nog tig anderen die allen iets gemeen hebben/gelijk zijn nl er was eens een bloeddorstige op macht en geld uit lawlaw sordati sang kiri sma nanga dree ai dang a abi a dree ai foe taigi kroetoebakra dati ing no bing sabi dati ing srefi bem kong na deng kroetoe bika ing bing bereke dati ing afkati bing sari.
  Dus if joe no aabi verstang foe deng tori disi dang go piki djamoeng .


  Maak melding

 7. @ sammy Q
  Wat jy doet is djamoe en peren vergelyken , in een ander senario ,WAT zal jouw wel begrypen maar ik niet ,we komen voort uit verschillende delen van het landt, en ik ben Patriot


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES