woensdag, mei 29, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieVerdachten moord op Nederlandse advocaat in verband gebracht met dubbele moord Suriname

Verdachten moord op Nederlandse advocaat in verband gebracht met dubbele moord Suriname

-

Does Travel - naar Suriname

Twee mannen, die vorig jaar de Nederlandse advocaat Derk Wiersum zouden hebben doodgeschoten, worden ook in verband gebracht met een dubbele moord die vorig jaar gepleegd is in Suriname. De verdachten Moreno B. en Giërmo B. waren in Suriname toen de Surinaamse Nederlands Dennis Groenfelt (49) en de 19-jarige Surinaamse Cadischa Prika op 5 mei 2019 bij On The Run werden geliquideerd (foto).

Dat werd vanmorgen duidelijk tijdens een zitting in Amsterdam Osdorp. De doodgeschoten advocaat Derk Wiersum was raadsman van de kroongetuige in de zaak tegen Mocro Mafia topman Ridouan Taghi. De in Suriname doodgeschoten Groenfelt, die uit Utrecht kwam, gold als een rivaal van Taghi die ook uit die buurt komt.

Volgens het Openbaar Ministerie (OM) is uit onderzoek gebleken dat Moreno B. en Giërmo B. gezamenlijk vanaf Parijs naar Frans Guyana zijn gevlogen, om vervolgens door te reizen naar Suriname. In de periode dat ze in het land waren, werd in Paramaribo de schokkende dubbele moord gepleegd.

Daarbij werden Dennis Groenfelt en Cadischa Prika, die in de avond van 5 mei zaten te drinken naast een pick-up op het parkeerterrein bij On The Run, doodgeschoten. Vanuit een personenauto werden ze van dichtbij onder vuur genomen.

Gerald Roethof, de Surinaams-Nederlandse advocaat van Moreno B., noemt het totaal irrelevant dat zijn zijn cliënt in verband wordt gebracht met een dubbele moord in Suriname. Volgens Roethof is Moreno B. wel van 28 maart tot 8 mei in Suriname geweest.

opening
Fernandes Express
Passion in concert

16 REACTIES
 1. Hoe zwakzinnig moet je zijn om voor een beetje geld je ziel aan de duivel te verkopen.
  Hoe achterlijk ben je om te denken dat je niet gepakt zal worden. met deze zinloze moorden.
  NL proficiat , actie en vastberadenheid ga zo door tot alle zaken zijn opgelost.


  Maak melding
 2. Hoe zwakzinnig moet jij (Roethof) zijn om voor een beetje geld je ziel aan de duivel te verkopen.
  Deze criminelen zullen eens voor je deur staan om rekenschap te vragen als blijkt dat er zaken door de buitenwereld worden verteld die alleen jij (Roethof) hebt geweten.
  Dus als de advocaat van de duivel zal je altijd voorzichtig moeten zijn om niets nada prijs te geven.
  In een beschonken bui of een lijntje heb je heel vaak jezelf niet in de hand en een losse tong.
  Dus jij moet uitkijken en voorzichtig zijn want de maffia vraagt ook rekenschap bij advocaten maar ook de tegenpartij.🤬🤬


  Maak melding
 3. ik weet niet wat men over Roethof zegt waar is maar als advocaat vind ik hem heel zwak en zeker niet van het niveau Spong. Hij is warrig en probleem is dat hij zichzelf heel wat vindt. Nou ik vind hem buitengewoon zwak en zijn argumenten zijn vaak zwak.


  Maak melding
 4. Een loodgieter werd per ongeluk naar de hel gestuurd i.p.v. de hemel. Daar hij vond dat het daar te warm was begon hij dadelijk waterleidingen aan te leggen en airco’s te installeren waardoor de hel een heel aangename plaats werd om te verblijven. Dit kwam ter ore van God de Vader die dadelijk contact op nam met de duivel met de eis om de loodgieter terug op de juiste plaats te brengen. Anders zou hij de duivel een proces aan z’n broek lappen. Waarop de duivel antwoordde: “Ah ja ?…. en waar ga jij een advocaat vandaan halen?”


  Maak melding
 5. Robles@@ Hij kan wel kundig zijn. Maar als je een moordenaar vertegenwoordiger die een kind heeft vermoord en jaren zijn bek dicht houdt. Dan vertegenwoordig wat mij betreft de duivel.


  Maak melding
 6. Jammer zo zit het rechtssysteem in elkaar en duivelse advocaten die hun diensten verkopen aan allerlei soort criminelen. En die betaald worden door crimineel geld.


  Maak melding
 7. he robles , , die advocaat roethof , is natuurlijk een paarse advocaat , net zo’n figuur als die paarse advocaten team van de ndp , , die roethof moet daar in Nederland oppassen , anders overkomt hem het zelfde als advocaat Dirk Wiersum , , maar van de tegenpartij van ridouan taghi


  Maak melding
 8. wat een gebrabbel laten jullie hier allemaal optekenen, ik adviseer jullie niets te drinken ofwat dan ook tegebruiken mischien kunnen we dan intersanter opmerkingen krygen die nog bespreekbaar zyn, maar voornu is dit beneden alle graadt


  Maak melding
 9. rbrowny met y , , jij zal wel constant aan een fles borgu te lurken , , want het gekrabbel van jou lijkt op een drankschuit , , want krygen moet zijn krijgen , , zyn moet zijn zijn , , maar als drankorgel denk je alleen maar aan y , , als je de drank terzijde legt , en na een tijdje nuchter bent zie je in dat in veel woorden geen y ,maar ij moet zijn , , en als je het dan nog niet begrijpt , , kan niemand je meer helpen , , o ja misschien die advocaat roethof


  Maak melding
 10. Roethof als je mannetjes niet vrijkomen zou ik je aanraden je crematie vooruit te betalen. Je komt zelfs nog in aanmerking voor de walk in discount op crematie-oord Roethoop.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES