vrijdag, juni 21, 2024
HomeOnderwerpenMaatschappijProgrammamaker Roel Bechoe overleden aan gevolgen coronavirus

Programmamaker Roel Bechoe overleden aan gevolgen coronavirus

-

Does Travel - naar Suriname

Hedenmorgen werd bekend dat in Nederland Roel Bechoe, radio- en programmamaker bij Radio Sangam, is overleden aan de gevolgen van besmetting met het coronavirus. Bechoe, bekend binnen de Haagse Hindoestaanse gemeenschap, was eigenaar van Roel’s promotions en coördinator van alle tours van de band Diamonds 2000 naar Suriname.

“Mijn vriendelijke buurman van de Jacob Schorerlaan in Transvaal was altijd een strijder en vaandeldrager voor zijn Hindostaanse cultuur. Met zijn mooie shows hier in Zuiderstrand theater of in Suriname. Het was altijd perfect georganiseerd” aldus Rajesh Ramnewash directeur Stichting Hindoe Onderwijs Nederland.

Zijn passie was radio maken bij Radio Sangam aan de Weimarstraat te Den Haag. Onder zijn vleugels is Radio Sangam verder uitgegroeid tot een Haags icoon welk wereldwijd wordt beluisterd zegt Ramnewash.

Op Facebook wordt met grote verslagenheid gereageerd op het heengaan van Bechoe.

opening
Fernandes Express
Passion in concert

2 REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES