vrijdag, april 19, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politie18-jarige vrouw meer dan een week vermist

18-jarige vrouw meer dan een week vermist

-

Does Travel - naar Suriname

De politie in Suriname heeft een zojuist bericht naar buiten gebracht waarin zij de opsporing verzoekt van een 18-jarige vrouw. De vrouw genaamd Esmiralda Belfor is geboren op 31 maart 2002 te Paramaribo en woont aan de Albrecht Durerstraat no. 28 te Paramaribo. Esmiralda is al meer dan een week vermist.

Ze is op zondag 29 november 2020 van huis vertrokken met de mededeling naar haar vriend te gaan op Flora voor een kennismaking met zijn familie. Zij is sedertdien niet huiswaarts gekeerd. De jonge vrouw was gekleed in een gele trui en blauwe jeansbroek met zwarte slippers, meldt de politie.

Eenieder die informatie kan verstrekken over de verblijfplaats van deze vermiste wordt verzocht om contact te maken met de politie van het station Geyersvlijt op de telefoonnummers 453570; 451222; 451677, de Centrale Meldkamer op 115 of de dichtstbijzijnde politiepost.

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

8 REACTIES
 1. Ambert Alert in Nederland

  De kracht van 12 miljoen burgers
  AMBER Alert is het landelijke vermiste kinderenalarm. Alleen al in Nederland zoeken meer dan 12 miljoen burgers (18 jaar en ouder) en duizenden organisaties mee als een kind vermist is. Met succes. Van de meer dan duizend keer dat het AMBER Alert-systeem is ingezet, kende 94 procent een succesvolle afloop.

  Wanneer het leven van een kind in gevaar is, telt ieder paar ogen. Ook jij kan het verschil maken. Meld je daarom nu aan voor de ontvangst van AMBER Alerts en Vermist Kind Alerts en red samen met ons kinderlevens.

  Suriname
  Ambert Alert voor Suriname maken

  De Hoogste tijd dat Suriname, de overheid, justitie, politie, scholen, kindercheches, enz, ook een wettelijke Ambert Alert met een loge maakt, waardoor deze in werking kan treedt bij vermissing van mensen in Suriname.


  Maak melding
 2. Misleiders vullen de kerkbanken opzoek naar
  lichtgelovige en onnozele meisjes. Arm kind, de Heere
  behoede je. Kerken zijn tegenwoordig het hol van
  de wolf.


  Maak melding
 3. Een open en vrolijk gezicht , zonder meer. Lijkt me niet zo moeilijk , je hoeft er geen speurneus voor te zijn , om gericht en nauwkeurig onderzoek te starten , te beginnen bij de plaats van haar bestemming. Het is te hopen dat , voor haar familie , z.s.m. duidelijkheid /nieuws over haar komt, in welzijn Sterkte QUO VADIS.


  Maak melding
 4. Inderdaad een mooi open en lief gezicht met een warme uitstraling. Daarom vrees ik het ergste voor dit kind. Ik bid tot de Almachtige die in de Hemel zijt dat dit kind niet in de verkeerde handen is gevallen. Ik kijk uit naar haar in de hoop haar ergens te zullen aantreffen.


  Maak melding
 5. Ma warom die mijsjes gaan alteit alleen op pat. Sei weete nie dat ie fo mijsje is ooferal op die werelt nie fijlig alleen. Mijsjes sein heel goet fan fertrauwe. Is hun peg.


  Maak melding
 6. Mooie uitstraling.
  Als je dochter om 22:00 nog niet thuis is, dan trommel je de buurt op en gaat verhaal halen bij het vriendje.
  Heeft ze geen phone?


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES